Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Πάρ΄τον στο σπίτι σου, να σου πηδήξει και τα… πορτοπαράθυρα.


Καμμένος: Καλύτερα να παίρνει τα λεφτά το... από Enikos_gr



Ο βολευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τη μείωση των συντάξεων έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία. έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα.
Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».
Δείτε μετά το 5ο λεπτό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν φευγει αν δεν πάρει σύνταξη με τετραετία

Ανώνυμος είπε...

Αλλο μεγαλο Μασωνοκαθαρμα ...... Γεμισαμε απο δαυτους .... Ψευτοπατριωτες του πρωκτου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΩΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ . ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟ ..ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...