Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κατασκοτώθηκαν για τον Ψηλορείτη…. που δεν τους ανήκει.



Απόγευμα Κυριακής 9 Απριλίου. Λίγο μετά τις 6 και ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε μια ομάδα βλαμμένων ανθρώπων είναι σε εξέλιξη. Αφορμή, οι «κτηματικές διαφορές» μεταξύ συγγενών και μάλιστα πρώτων εξαδέλφων. Τα αίματα σε κάποια στιγμή ανάβουν και ένας 54χρονος πυροβολεί δύο φορές στο στήθος τον 24χρονο ξάδερφό του. Ο νεαρός άνδρας  μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων και με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Όμως, παρά τις προσπάθειες τους, ο νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Το όνομα του θύματος, Μανώλης Στρατάκης. Αφορμή; Λένε …τα «ξένα» βοσκοτόπια που μετά το φονικό θα τα πάρει ο διάολος, αλλά η πραγματικότητα είναι ο υπέρμετρος εγωισμός του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»;
Τα δύο πρωτοξάδελφα, κτηνοτρόφοι στο επάγγελμα, εδώ και έξι μήνες λογομαχούσαν και τσακώνονταν για ένα… καταπατημένο  βουνό όπου και οι δύο έβγαζαν τα πρόβατά τους.
Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στον τόπο του συμβάντος  κάλυκες τριών διαφορετικών μετρημάτων, δηλαδή από τρία διαφορετικά όπλα, γεγονός που τους να πιστεύουν ότι ο 54χρονος που αναζητείται, ίσως να μην ήταν ο μόνος που πυροβόλησε.
Λίγη ώρα μετά το αιματηρό συμβάν πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα από το περιβάλλον του θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από το σπίτι του δράστη. Ο δράστης αναζητείται ενώ ήδη έχει ξεκινήσει βεντέτα, με τους συγγενείς του θύματος να «διψάνε» για εκδίκηση.
Δικηγόρος από το Ηράκλειο επικοινώνησε με Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο την επιτυχή παράδοση του 54χρονου που μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι εκείνος που αναζητείται για το αιματηρό συμβάν.
Οι Ανωγειανοι βέβαια έχουν τρομοκρατηθεί γιατί εδώ και πολλά χρόνια το έχουν ρίξει στον …τουρισμό, και δεν θέλουν να ακούγονται τέτοια γεγονότα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΝΑ ΤΩΣ ΤΑ ΣΑΣΟΥΝ ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΜΑΘΕΣ ..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...