Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Αφού σας αρέσει το… ωμό, στο… ψημένο θα πείτε όχι;



Πάρτι κρεατοφαγίας διοργανώνει σήμερα η Ένωση Αθέων στη Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο...λεγόμενο «Φανερό Δείπνο».

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων».

Μάλιστα, καλούν όσους δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους, να συμμετάσχουν σε αυτό από το σπίτι, ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag #faneros_deipnos.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ένωση Αθέων ειναι οι γνωστοί πουστηδες του ΚΕΡΦΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αγγλία είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις Πάσχα, γιατί δεν θεωρείται σημαντική γιορτή και από πολλούς περνάει στο άσχετο. Μια παράδοση (η μοναδική ίσως) που σχετίζεται με το Πάσχα είναι το κυνήγι των αυγών (τα οποία βάφονται όχι κόκκινα αλλά παρδαλά, γιατί συμβολίζουν τα χρώματα της άνοιξης). Πώς λέμε το κυνήγι του θησαυρού, αλλά με αυγά. Βασικά οι γονείς κρύβουν βαμμένα αυγά στο σπίτι και στον κήπο και τα παιδιά ψάχνουν να τα βρουν με καλαθάκια ανά χείρας. Όποιος βρει τα περισσότερα κερδίζει ένα σοκολατένιο αυγό ή λαγουδάκι. Κατά τ' άλλα δεν έχουν λαμπάδες, δεν έχουν νονούς που φέρνουν δώρα, δεν έχουν οβελία, δεν έχουν κουλουράκια, δεν τσουγγρίζουν αυγά, και οι ημέρες του Πάσχα είναι σαν μια οποιαδήποτε άλλη αργία. Για να μην σας πω ότι δεν είμαι και εντελώς σίγουρη ότι η Κυριακή του Πάσχα είναι κανονική αργία, γιατί έχω την εντύπωση ότι τα μαγαζιά δουλεύουν όπως κάθε άλλη Κυριακή του χρόνου.
http://rednights.blogspot.gr/2007/03/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

Δες το βιντεο στο youtube με τον τιτλο, Σεραφειμ ως ποτε θα κρυβεσαι.
Η αλωση της πατριδας εχει φτασει σε αλλο επιπεδο, οι Πεντηκοστιανοι οι Ευαγγελιστες οι Αρχαιολατρες και οι Ιεχωβαδες μπροστα σε αυτους, ειναι ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ σε γυφτικες κατασκηνωσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΝΟΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΥ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΕΙΩΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...