Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τι θα γίνει με αυτούς τους αντίχριστους ρε πούστη;





Mετα τον σπερματοδέκτη χτύπησε και ο σπερματολήπτης Καραγιαννίδης. Λύσσα  έχει πιάσει τους αριστερούληδες με το άγιο φώς. Μήπως πρέπει να τους στείλουμε στον Ερντογάν;

«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης.
«Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Να μεταφέρεται το άγιο φως όπως του αξίζει αλλά δεν είναι αρχηγός κράτους να στήνεται υπουργός και άγημα να το υποδεχθεί» συνέχισε την κριτική του.
«Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι επίσημο αλλά η μεταφορά του με τιμές αρχηγού κράτους δεν ίσχυε στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια ισχύει» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.




Μιλά ο κόπανος για πολιτισμένο κράτος, την στιγμή που μας κατάντησε μη κράτος, αλλά προτεκτοράτο της Γερμανίας. .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ρεμάλια έκαναν περίπτερο αναρχικών στα Εξάρχεια.Μιλάμε για υψηλό πολιτισμό

Ανώνυμος είπε...

Αν ομως επρόκειτο νά μεταφερθεί κάτι πού θά σχετίζωνταν μέ τό Μ.Α.Τ.Σ. ή Γιαχβέ ή Λούσιφερ , τότε τό Ελληνικό κράτος θά έπρεπε νά τό υποδεχθεί μέ τιμές τού μεσσία τους ....
Από τή νεοταξική σιωνιστική θολούρα τής αριστερής υποκουλτούρας , τί νά περιμένει κανείς ???.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...