Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Eπαθε η υγεία του επειδή δεν έτρωγε από το…. Four Seasons



Την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες αιτήσεις αποφυλάκισης, πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην υπουργός με περιοριστικούς όρους. Η πρόταση αυτή ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκισή του.
Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.

Όμως χωρίς αντίκρισμα  φαίνετε να είναι η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για τον Άκη Τσοχατζόπουλο καθώς, όπως λέει, δεν είναι σε θέση να καταβάλλει

την εγγυοδοσία των 200.000 ευρώ που του επέβαλε το δικαστήριο προκειμένου να βρεθεί εκτός φυλακής.

«Καθίσταται η απόφασή σας ανεφάρμοστη. Εφόσον δεν μπορεί να καταβληθεί η εγγυοδοσία επιστρέφει στις φύλακές», σχολίασε ο συνήγορος του και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στο δικαστήριο: «Η υγεία του, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορεί να εξαρτηθεί από το ύψος της εγγυοδοσίας; Εγώ δεν το πιστεύω ως νομικός».

«Αν επιστρέψει στη φυλακή και μέχρι να βρούμε τα χρήματα συμβεί το ανεπανόρθωτο δεν τυγχάνει ζήτημα τεράστιας ευθύνης όλων μας», επισήμανε ο δικηγόρος Γιάννης Παγοροπουλος.

«Τεράστιες ευθύνες», φώναξε η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη.



- ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Τι δεν καταλαβαίνεις ;

Η βρώμικη υπόθεση ομοιάζει με τον «ετοιμοθάνατο» ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, που ζει από ότι είπε η… γοργόνα..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε στη θεση του τον Καρχιμακη που του χτυπουσε παλαμακια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos ως «κοινωνική ομάδα» κάνε ένα έρανο να βοηθήσεις τον αναξιοπαθούντα.

Ανώνυμος είπε...

Να δωσουμε ρε παιδια να βοηθησουμε ο,τι μπορει ο καθενας τον αναξιοπαθουντα. Εγω προτιθεμαι να του πληρωνω τα γαμησιατικα του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...