Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Oταν σπας γραφεία εκλεγμένου κόμματος δεν …είσαι εγκληματική ομάδα….





…..αλλά «ομάδα αντιεξουσιαστών» που τα κάνει γυαλιά - καρφιά σε κόμμα, που δεν είναι στην… εξουσία, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό και μόνο δείχνει ότι είναι εντεταλμένα όργανα. Εάν όμως είσαι χρυσαυγίτης;  Για ένα καυγά σου φορτώνουν τον μισό ποινικό κώδικα.

Έτσι …..ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με τις κατηγορίες της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, ασκήθηκε σε βάρος του 42χρονου χρυσαυγίτη, που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή.
Ο 42χρονος, που φέρεται ότι είναι στέλεχος της  της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης του cafe-bar , συνελήφθη στους Αμπελοκήπους και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέα, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Η ληστεία αφορά στον σάκο με τα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή τα οποία, κατά την κατηγορία, αφαιρέθηκαν από τους δράστες. 


Eισβολή “αντιεξουσιαστών”, το πρωί της Παρασκευής στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ομάδα “αντιεξουσιαστών” φορώντας κράνη και κουκούλες, εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και με βαριοπούλες έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, ενώ πέταξαν και μπογιές.  Οι δράστες νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα της εισόδου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο, έσπασαν το τζάμι από ένα μικρό παράθυρο, που έχει η θωρακισμένη πόρτα και πέταξαν δακρυγόνο στο εσωτερικό του κτιρίου. Αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες, οι κουκουλοφόροι έριξαν και βόμβες μολότοφ.




 

Καταδρομικές επιθέσεις αναρχικών και πάλι στα Εξάρχεια - Ζημιές σε δυο αυτοκίνητα


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ανατριχιαστικό είναι που μιλά ο Σύριζα για ναζί, και συγκυβερνά με τους λάτρεις του αρχηγού των χιτών Γρίβα διγενή. Θα μας τρελάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εδώ είχε γίνει υπουργός του γέρο Μητσοτακη ο Μίκης θεοδωρακης που τον τραγούδησε και ο Ρουβάς . Εκεί θα κολλήσουμε. Στους φασίστες χίτες; Aς είναι καλά το μουσείο - πλυντήριο του παιδιού του Στάλιν … Μπελογιάννη ,που μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε πόσο κοντά είμαστε με τους κουμουνιστές. Survivor που μας χρειάζεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...