Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ρε Στέφανε …τσάμπα το κουράζεις.



Όταν μιλά για πατριωτισμό ο φίλος του Καραμπέρη  Βελόπουλος με την ροζ κινητή τηλεφωνία, Ο πορνο-Καρατζαφέρης που είναι στα σκατά μέχρι τον λαιμό, ο νεοναζί Πλεύρης η ο εργολαβο – Βορίδης, και διάφορες άλλες γραφικοπουτανίτσες τύπου στρατο-Καμμένου   , θα κυριαρχούν οι αριστερούληδες για άλλα τριάντα χρόνια με διάφορα προσωπεία.
Πάρτε το χαμπάρι. Οι πραγματικοί πατριώτες είναι σπίτι τους και ξύνουν τα αρχίδια τους, όταν ακούν για τους υπάρχοντες στην δημοσιότητα «πατριώτες». Όσοι γκαρίζουν στο ιντερνέτ και τα προδοτικά Μ.Μ.Ε για πατριωτιλίκια, είναι σάπιοι. Οι πραγματικοί είναι…. βουβοί.    
Απάντηση στον Στέφανο Χίο έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με τα όσα ακούγονται περί ένωσης της Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης.
Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, μέσα από την εκπομπή του «Κόντρα και Ρήξη» στο κανάλι ΚΟΝΤRA, έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους και ειδικά, προς τον γνωστό δημοσιογράφο: «Απευθύνομαι σε όλους τους τηλεθεατές και φίλους που διάβασαν διάφορα δημοσιεύματα για τη δημιουργία ενός ενιαίου πατριωτικού χώρου, όπως και σε εσένα φίλε Στέφανε Χίο.
Άλλο η φιλία, άλλο η αστική ευθύνη. Ουδείς αυτοαναγνωρίζεται υπέρτερος των πατριωτών. Ούτε εσύ, ούτε εγώ, κανείς.
Εμείς στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είμαστε άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα. Το κόμμα το έχω φτιάξει μόνος μου, χωρίς πολιτική και οικονομική αρωγή. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι έξω από τον διαχωρισμό Δεξιοί-Αριστεροί-Κεντρώοι, αυτά είναι διαχωρισμοί του 20ου αιώνα. Εμείς λέμε πάμε όλοι μαζί στον 21ο αιώνα.
Όταν λες δεξιά πατριωτική, αυτόματα ακυρώνεις την Ένωση Ελλήνων.
Και να προσθέσω κάτι ακόμα. Τι σχέση έχω εγώ με ναζιστές, όταν συγγενείς μου δολοφονήθηκαν από ναζιστές;
Επίσης, τί σχέση έχω με ανθρώπους στους οποίους πίστεψα και συνεργάστηκα, αλλά έκαναν πράγματα που εσύ, Στέφανε, δεν τα ξέρεις.
Ας λύσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας και μετά ας δούμε τα ιδεολογικά. Πρώτα να φάνε οι Έλληνες που πεινάνε.
Στέφανε, στα λέω αυτά γιατί είσαι φίλος. Εκτός και στο πίσω μέρος του μυαλού σου θες να ηγηθείς μιας τέτοιας κίνησης, που δεν το πιστεύω, αλλά από την άλλη μη λες τελευταία ευκαιρία. Ακούγεται σαν να απειλείς.
Αν θες να κάνεις κόμμα, κάνε το, αλλά μην με μπλέκεις σε αυτό. Άλλο η δημοσιογραφία- όπως και εγώ σαν παρουσιαστής του ‘Ανατρεπτικού Δελτίου’ φέρω αστική ευθύνη για αυτά που λες ως φιλοξενούμενος- και άλλο η πολιτική.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΣΗ ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Δεν έχω μείνει στον Μελιγαλά και βλέπω μπροστά».
Tα δημοσιεύματα του Χιου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ?? Ο. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ !!
ΕΛΕΟΣ. !!
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ?? ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΕ !! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?? ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ...........

Ανώνυμος είπε...

Ας πουμε οτι τα βρισκουν και γινεται η πολυποθητη συσπειρωση......
Θα ψηφισεις κομμα στο οποιο μετεχουν οι Βελοπουλος Καρατζαφερης που ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ανοιξαν την κερκοπορτα του ΔΝΤ και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ:
Εκτος κι αν "εισαι" ευκολοπιστος και καλοπιστος για να τους συγχωρεσεις τη "μεταννοια" που επεδειξαν απο τουτε που εξαφανιστηκαν απο την πολιτικη σκηνη.

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι που έκαναν κόμμα οι πατριώτες στρατιωτικοί, και πλακώθηκαν ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι άλλοι πήγαν στον Φαήλο, άλλοι στον Καμμένο, και άλλοι στα τσακίδια. Μερικοί ψάχνουν τον… Γλύξμπουρκ η τον Φράγκο, για να τους συσπειρώσει. Α ξέχασα και τον σωτήρα στρατηγό Ζιαζιά.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζουν άλλοι κόμμα δραχμής...
Γιαλαντζί κομμα ...πατριωτικό , γιά γιαλαντζί πατριώτες...
Πήξαμε στά ....πατριωτιλίστικα τύπου ΛΑΟΣ αποκόμματα ή κόμματα μούφες ή τσόντες .....

Ανώνυμος είπε...

Με Κατσανεβα και Δ. Σταματη λιγο ΠΑΣΟΚ λιγο Ν.Δ. και το αγορι τους που λεει και το τραγουδι.

Ανώνυμος είπε...

Οι"εθνοσωτηρεs"που εξαπατουν τουs αναγνωστεs τουs για λιγεs πενταροδεκαρεs!...
antizitro.blogspot.gr/2016/02/blog-post_96.html
Και οι Δαραβιγκαs-Χιοs...μετεκπαιδευουν την ελληνικη νεολαια συμβαλονταs ετσι στην ηθικη και πνευματικη ανυψωση τηs!Μιλαμε για Τα...<< μεταπτυχιακα >>!
esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_753.html
Δεν μαs δουλευει μονο η Ελιτ...αλλα πηραν σειρα και οι ανισορροποι!
antizitro.blogspot.gr/2016/06/blog-post_72.html
Χιοs....
ΜΑΛΑΚΑ Καρατζαφερη δεν θα φιμωσω τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...