Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Έστειλαν οι πυρήνες «γράμμα» και στον Παπαδήμο… αλλά ήταν της πλάκας, και απλά τον …γρατζούνισε. .



Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου του οδηγού του και ενός τρίτου προσώπου.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε παγιδευμένο φάκελο στο εσωτερικό του οχήματος όπου επέβαινε ο κ. Παπαδήμος.
Φαίνεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο μέσα στον οποίο υπήρχε ο παγιδευμένος εκρηκτικός μηχανισμός. Ήταν καθισμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν στο μπροστινό κάθισμα. Τα τζάμια του αυτοκινήτου που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίστηκαν, αλλά άνοιξαν οι αερόσακοι και βγήκε καπνός.
Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να το αντιληφθεί κανείς πέρασε ο φάκελος στην αλληλογραφία του Λουκά Παπαδήμου και τον άνοιξε εν κινήσει, μέσα στο αυτοκίνητο. Πίσω από το όχημα του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανήκει στην Τράπεζα της Ελλάδος και θωρακισμένο, και γι αυτό το λόγο όταν σημειώθηκε η έκρηξη δεν έσπασαν τα τζάμια και δεν διαχύθηκε προς τα έξω.


Οι κυβερνητικοί πυρήνες συνεχίζουν την αποστολή της κυβερνητικής 17 Νοέμβρη. Όποτε είναι στριμωγμενη η εκάστοτε κυβέρνηση χτυπούν για αποπροσανατολισμό
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμώτο τόσο ανίκανοι είναι;

Ανώνυμος είπε...

φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα

Ανώνυμος είπε...

Φόλα στον μνημονιάρχη Παπαδήμιο.

Ανώνυμος είπε...

Ε και. Δεν βαζουμε το μυαλο μας στην θεση του λεω εγω αντι να ψηφιζουμε τον καθε πουστη που μας ταζει και μετα μας φωρτωνει παπαδημους κλπ

Ανώνυμος είπε...

Σαν να εγινε σεισμος ειπε ενας οδηγος που βρισκοταν πισω απο το αυτοκινητο του Παπαδημου. Θωρακισμενο αυτοκινητο, ολη η εκρηξη εκτονωθηκε αυτουσια μεσα στο ¨σφραγισμενο" αυτοκινητο και αυτοι βγηκαν με..... αμυχες!
Στρακαστρουκα του ειχαν βαλει και μας δουλευουν ψιλο γαζι.
Αν ηταν τοσο ισχυρη η εκρηξη οσο περιεγραψε ο (τυχαιος) οδηγος, το ωστικο κυμμα μεσα σε τοσο περιορισμενο χωρο και χωρις καμμια διεξοδο εκτονωσης, ολοι που ηταν μεσα θα ειχαν γινει αλοιφη!
Παιδια ειμασταν δεκα δωδεκα χρονων και παιζαμε με δυναμιτακια της πλακας και για να γινει πιο δυνατο το μπαμ, πανω απο το αναμμενο δυναμιτακι τοποθετουσαμε αδειο γκαζοντενεκε. Και ειμασταν μια σταλια σκατουλια! Και θα ερθουν οι επαγγελματιες μαλακες της παραπληροφορησης να μας πουν οτι ταρακουνηθηκε ολη η γυρω περιοχη αλλα οσοι ηταν μεσα στο αυτοκινητο ευτυχως τη γλυτωσαν με αμυχες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...