Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Οι Συριζαίοι έχουν την τεχνογνωσία στις …ληστείες.



Σύμφωνα με τα αστυνομικά ρεπορτάζ «συναγερμός» σήμανε σήμερα Τετάρτη (10/05), στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά από απόπειρα ληστείας στην Ιερά Οδό. Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό χρηματαποστολής, που επρόκειτο να ανεφοδιάσει ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός του Πανεπιστημίου.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εκ των ληστών. Ο συλληφθείς κρατάει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και το όνομα που προέκυψε σήμανε «συναγερμό». Πρόκειται για τον αδελφό ενός από τους κρατούμενους στις φυλακές, μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Εξετάζεται αν η απόπειρα ληστείας έγινε προκειμένου να... ενισχυθεί το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο».
Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη. Μάλιστα σε συνεννόηση με τις Αρχές του Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο χώρο όπου και αναζητούν τον συνεργό του συλληφθέντα.
Ο πατέρας του ληστή είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μητέρα του ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).

Ο αδερφός του δράστη (άλλο μπουμπούκι...) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους "Πυρήνες της φωτιάς" και στον Βελβεντό Κοζάνης. Επειδή στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση...
που διαπράττει ληστείες (βλέπε και περίπτωση υιού Βούτση που φυλακίστηκε για ληστεία στου Γκύζη) υπάρχει οικονομικό όφελος, πρέπει άμεσα να συλληφθεί ο Τσίπρας ως εγκέφαλος και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα ως διευθυντικά στελέχη.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο ληστής ήταν τρίτος ξάδερφος, του μπατζανάκη, του ετεροθαλούς αδελφού της τέταρτης ξαδέρφης κάποιου ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής. Θα προφυλακιζόταν όλη η κεντρική επιτροπή του κόμματος με συνοπτικές διαδικασίες... Και μην ξεχνάτε: Η Αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο!
Κατά την σύλληψη του πρώτου γιου της οικογένειας το 2013, λίγο καιρό μετά την ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, τα αστυνομικά ρεπορτάζ είχαν γράψει πως ο πατέρας του είναι ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος πρόσκειται στον Σύριζα.

Ενώ η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του Σύριζα, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής και αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του Σύριζα στη Βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΛΗΣΤΕΙΕΣ.... ???????????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...