Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η Λερναία Ύδρα των Ρότσιλντ θέλει Ηρακλή. Τι να κάνει ο … «Ιόλαος-Λεπέν».



Ένα βηματάκι πίσω η Λεπέν. Τώρα παίζει με διπλό νόμισμα.

Αν η Μαρίν Λεπέν εκλεγεί την Κυριακή πρόεδρος της Γαλλίας, «μέσα σε έναν χρόνο πιθανότατα» οι Γάλλοι θα πληρώνουν την μπαγκέτα τους «σε φράγκα» υποστήριξε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Φλοριάν Φιλιπό...
Όταν του τέθηκε το ερώτημα, από τον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, ο Φιλιπό απάντησε: «Θα πληρώνετε, πιθανότατα σε έναν χρόνο, με φράγκα, με το νέο φράγκο. Όχι με το παλιό, θα είναι ένα νέο εθνικό νόμισμα».
Η Λεπέν είχε μιλήσει την Κυριακή για το «εθνικό νόμισμα» που θα αποκτήσει η Γαλλία αν αναλάβει η ίδια την προεδρία. Είπε μάλιστα ότι αυτό το «εθνικό νόμισμα» θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές αγορές ενώ το ευρώ, ως «κοινό νόμισμα» θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από «τις μεγάλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το διεθνές εμπόριο».
Η Λεπέν έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι θα ξεκινήσει διαπραγμάτευση με την ΕΕ ώστε «να αποκαταστήσει την οικονομική κυριαρχία» της Γαλλίας. Αφού ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση αυτή –όπως υπολογίζει, μέσα σε έξι μήνες– θα προκηρυχθεί δημοψήφισμα για την παραμονή της Γαλλίας στην ΕΕ.





Υπάρχει έστω ένας σοβαρός που να πιστεύει ότι μπορεί να εκλεγεί η Λεπέν; Oτι και να ψηφίσουν οι Γάλλοι , Μακρόν θα βγει. Μετά την μετακόμιση εκατομμυρίων βορειοαφρικανών από τις πρώην αποικίες της στην χώρα, μόνο Γαλλία δεν είναι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν να λέμε ότι θα εκλεγεί ο Σουλτς στην Γερμανία , γιατί τον θέλει η Λεπέν.

Ανώνυμος είπε...

Ο σιωνισμός εχει απλώσει παντού τά πλόκάμια του. Ο ρότσιλντ καί οί 13 εβραικές οικογένειες πού διοικούν τόν πλανήτη τά δίνουν πλέον όλα γιά νά πετύχουν τήν εγκατάσταση τής παγκόσμιάς τους κυβέρνησης μέ αρχηγό της τόν υιόν τού ρότσιλντ ώς μεσσία ......

Ανώνυμος είπε...

Τον David Roth εννοεις; Δεν βγαινει ομως η ηλικια του, ο ψευτομεσσιας με τη εμφανιση του θα εχει τα χρονια του Ιησου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...