Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η Ελλάδα των… ζόμπι.



Με ένα τέταρτο Μνημόνιο πρόσθετων μέτρων λιτότητας που προσεγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ ευρώ από αυξήσεις φόρων και εισφορών, μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων και κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, κλείνουν οι εντεταλμένοι τη 2η αξιολόγηση ναρκοθετώντας έτσι το δρόμο προς την μελλοντική ανάκαμψη της οικονομίας, καταπατώντας βάναυσα το Ελληνικό σύνταγμα.
Σε 662 σελίδες, τόσες είναι αυτές που περιλαμβάνουν τα νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων και οι μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου, τυλίγουν τη νέα φτωχοποίηση, που περιμένει μισθωτούς και συνταξιούχους.
Βουβή θυμηδία αλλά και οργή προκαλεί στο σύνολο της κοινωνίας η αηδιαστική μετάλλαξη των 153 θρασύτατων βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που χωρίς κανέναν δισταγμό, «με τα δύο χέρια» και (κυριολεκτικά) «στα τέσσερα» ψηφίζουν το πιο σκληρό Μνημόνιο που γνώρισε η χώρα. Και όλα αυτά, προφανώς όχι για την… σωτηρία της χώρας, αλλά για να μην χάσουν τα (πολλά) λεφτά της βουλευτικής αποζημίωσης, τα προνόμια, τα τζάμπα ταξίδια, τα φθηνά αυτοκίνητα, τους μετακλητούς υπαλλήλους κ.λ.π.
Είμαστε μια κοινωνία ρημαγμένων ανθρώπων-ζόμπι από τους οποίους όμως το 4ο Μνημόνιο Τσίπρα θα πάρει άλλα 4,5 δις ευρώ. Αυτή τη φορά θα λεηλατήσουν ακόμη και τις ανθρώπινες αναπνοές στην Ελλάδα. Είναι τέτοιο το μέγεθος της λεηλασίας που έκανε τον Σόιμπλε να δηλώσει ότι βρισκόμαστε πιο κοντά σε συμφωνία. Φρίκη! Φρίκη όμως προκαλεί και η παραδομένη κοινωνία. Η απουσία κάθε αντίστασης. Η παραίτηση των ανθρώπων εκεί έξω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα από την παραίτηση, από την παράδοση στην πρωτοφανή αυτή λεηλασία η οποία δεν υπόσχεται ουδεμία μεταρρύθμιση του διεφθαρμένου κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Μόνο διαρκής φτωχοποίηση και κινούμενα ζόμπι στους δρόμους.

ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 4ο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Nέο, συμπληρωματικό Mνημόνιο: Οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια θα διαχειρίζονται και ακίνητα ...


Αυτές είναι όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις που μεταβιβάζονται στο υπερταμείο...


Η κοινή διακήρυξη των 27 στη Ρώμης με στόχο τη δημιουργία μιας ΕΕ πολλών ταχυτήτων, υπερψηφίστηκε και από το γνωστό και αλησμόνητο ψεύτη Τσίπρα. Εκεί αναφέρθηκε η μεταφορά πόρων στις πιο φτωχές χώρες της ΕΕ που δεν σημαίνει μεταφορά πλούτου στο νότο αλλά μεταφορά της αφαίμαξης του νότου στο βορρά. Με τους «πόρους» θα εξαγορασθούν πρωτογενείς πηγές, αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, κοιτάσματα σαν εγγυήσεις για νέα δάνεια κλπ.
Τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα Deja Vu ζούμε τα τελευταία 8-9 χρόνια!
ειδικά μετά το 2011
τα ίδια εξέφραζε και ο σχολιαστής του 2012....

http://ixnos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7014.html



Η εντός συντάγματος πραξικοπηματική συγκυβέρνηση σαμαρά...άλλο η καθαρή χούντα!!! κι άλλο ο υφέρπων καμουφλαρισμένος σαμαροβενιζελοκουβελικός φασισμός.
Αδέλφια πότε άραγε θα ξεσηκωθούμε;;; όταν μας πάρουν και τις ανάσες μας θα είναι αργά πιά για δάκρυα.
19 Νοεμβρίου 2012 - 1:06 μ.μ.

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε το Matrix μας....;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...