Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Όταν ενοχλείς τους πούστηδες αυτά παθαίνεις.





Δεν έχει πάτο το βαρέλι τελικά. Όποιος δεν υπακούει στην πολιτική ορθότητα των ανωμαλιάρηδων  είναι φασίστας κτλ. Τρανό παράδειγμα το σημερινό όπου επικράτησε ένταση νωρίς το μεσημέρι στην πορεία του 1ου Αυτο-Οργανωμένου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.
Ναι πλέον στη χώρα μας έχουμε και τέτοια… «αυτοοργανωμένα ομοφυλοφυλικά πάρτι γεμάτα υπερηφάνεια».
Ένας νεαρός την ώρα που περνούσε η πορεία από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, έβρισε τους διαδηλωτές προφανώς γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα με τους πάσης φύσεως ανωμαλιάρηδες που αντίκριζε..
Εκείνοι με τη σειρά τους αντέδρασαν με οργή και συνθήματα ενώ κάποιοι/ες κινήθηκαν εναντίον του με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγα λεπτά ένταση με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς.
Η Αστυνομία απομάκρυνε τον νεαρό και στη συνέχεια η πορεία συνέχισε κανονικά.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να λέει είμαστε βέρες κρητικές πουτάνες.

avdargor είπε...

που θα παει αυτη η κατασταση? ποτε θα αντιδρασουμε? δε βλεπετε ΠΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ εχουν αυτα τα ατομα??? "βρωμαει" η φωτο που λεμε..... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ. αν αυτα τα ατομα δε σου προσβαλλουν τη γεννετησια θεικη ορμη τοτε απλα... ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΣ.... εμεις που θεωρουμαστε ντε κ ΕΛΛΗΝΕΣ απογονοι των Αρχαιων Σοφων!!.... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ για την αντισταση στη νεα ταξη?...??? κ στις "Κρητικιες".....ελεος....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...