Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Δείτε το Γκολ του… Σαββίδη .


Pedro Henrique Goal HD - PAOK 2-1 AEK Athens FC... από Goals_online



Ο Πέδρο Ενρίκε έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μπίσεσβαρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο βοηθός είχε καλή θέση, αλλά δεν σήκωσε το σημαιάκι του.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Μπέο με τα ωραία σου. Μαζί με τον νέο νονό του υποτίθεται ποδοσφαίρου θα σαρώσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε αυτό που όλοι προεξοφλούσαν. Ένα λάθος σφυριγματάκι στα τελευταία λεπτά, και να το κύπελλο δώρο στον νέο προστάτη του ποδοσφαίρου..

Ανώνυμος είπε...

Με την διαιτησία του ο Κομινης έπιασε πόρτα για την νέα εποχή.

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτο ειμαι Ολυμπιακος. Οποτε χανει φτιαχνει η μερα μου

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαββίδης έδειξε το ποιος θα είναι το νέο αφεντικό. Ποιο οφσάιντ πεθαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξυ λαθρεμπορων, αλληλοεκτιμηση

Ανώνυμος είπε...

Λες να πλακωθούν οι λαθρέμποροι για μία κούπα της πλάκας ; Ξέρεις πόσα εκατομμύρια τους ενώνουν ;

Ανώνυμος είπε...

Aς πει κάποιος ρε Ixnos στον ρωσοπόντιο, ότι η Ελλάδα είναι Αθηνοκεντρική, και θα φάει πούτσα που δεν την φαντάζετε. Εάν νομίζει ότι θα καπελώσει Ολυμπιακό Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι σε…Ματριξ. Θα τον στείλουν να παίζει στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Στο Αεκάκι την έκανε για πρώτη και τελευταία φορά.

Ανώνυμος είπε...

Οσα χρονια θυμαμαι τους προεδρους των Ελληνικων ομαδων, ολοι τους ηταν μπουμπουκια! Ποιος να πιασεις και ποιον να αφησεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο επόπτης Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα! Δεν μας είπε όμως πόση ήταν η αμοιβή. Εκατό χρόνια να διαιτήτευε δεν θα τα έβγαζε. Ο Σαββίδης φημίζετε για το κουβαρνταλίκι του.

Ανώνυμος είπε...

Στην φάση με τον Χριστοδουλοπουλο στο έκτο λεπτό ο οποίος σούταρε και σκόραρε, μόνο που δεν μπήκε μέσα να τον σταματήσει ότι είναι οφσάιντ .Εκεί δεν έκανε λάθος σε οριακή φάση ο κάνων λάθος στα τελευταία λεπτά εις βάρος της ΑΕΚ Καλφόγλου. Θα έχει την τύχη του Δημητρόπουλου, αλλά χορτάτος....

Ανώνυμος είπε...

Πανηγυρίζουν μετά από πολλά χρόνια οι ….βούλγαροι. Θα ξαναπανηγυρίσουν όταν ξαναβγεί αριστερά στην Ελλάδα. Δηλαδή ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Οχι τετοιες μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι "Βούλγαροι" από την Ελλάδα. Τι μας έχουν δώσει; Τσοχατζόπουλο, Βενιζέλο, Καραμανλή, Μπουτάρη , Ψωμιάδηδες , και άλλα προδοτικά φρούτα.

Ανώνυμος είπε...

Α ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ! Το αναιρω με επεισες.

Ixnos είπε...

Παιδιά σας παρακαλώ σεμνά και ταπεινά .Μην ανακατέβουμε το κωλοποδόσφαιρο με την κωλοπολιτική. Μπορεί να είναι και τα δυο σκουπίδια αλλά και σε αυτά υπάρχει η διαλογή. Όσο για το Βούλγαροι διαφωνώ κάθετα. Όλοι Βούλγαροι, Αλβανοί, Πόντιοι, και άλλα εφευρήματα-ταμπέλες είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ζητω συγγνωμη Ιχνος, πικαρισμα για τον χαβαλε εκανα, δεν εχω να χωρισω τιποτα με συμπατριωτες μου, εξαλλου τα ιδια σκ@τ@ φαγαμε στο στρατο με τους Θεσσαλονικιους διμοιριτες μου.

Ανώνυμος είπε...

Αδικείται ο ΠΑΟΚ με το πέτσινο γκολ. Θα είναι η ντροπή του. Εάν αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να βγουν να πουν ευθέως την αλήθεια. Στην εποχή του βίντεο πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να κρύβεις την αλήθεια. Δυστυχώς ο φανατισμός στο ποδόσφαιρο βάζει παρωπίδες, και τους κάνει γελοίους.

Ανώνυμος είπε...

Το αφεντικό της ΑΕΚ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού με τον «δικέφαλο του βορρά» αποκάλεσε στημένο τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, ενώ ανέφερε πως αυτό δεν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος!
«Για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη. Συγγνώμες στο Άγιο Όρος», είπε σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Και γιατί δεν τον έστησες εσύ ρε μεγάλε πετρελαιά ; Δεν έχεις χρήμα η είσαι τόοοσο καθαρός;

Ανώνυμος είπε...

Εχει βαλει χρημα στο Αεκακι; Συγκρινε την ομαδα του Στελιου Μανωλα με αυτους που εχει τωρα και ονειρευεται πρωταθληματα. Κουτοχορτο για καθυστερημενους.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε οι παοκτζήδες είναι βάρβαροι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...