Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ξέρετε πόσες "φάπες" τρώει καθημερινά ο κοσμάκης εξ αιτίας του ξεφτιλισμένου Κ.Κ.Ε;




Kαι μην μας πουν ότι είναι άμοιροι ευθυνών. Από τα δικά του σχολεία έχει βγει όλη η προδοτική σαπίλα που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Εκτός από τους πολιτικούς που έχει εκκολάψει και είναι σε όλα τα κόμματα, σχεδόν όλοι οι δημοσιοκάφροι έχουν μαθητεύσει στον Ριζοσπάστη. Το να πέσει φάπα είναι το λιγότερο που τους χρειάζεται..  
Ο Θάνος Τζήμερος ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του περιφερειακού Συμβουλίου, δεν έσκισε μόνο αφίσες που βρίσκονταν στην αίθουσα αλλά χειροδίκησε σε βάρος της συμβούλου του ΚΚΕ Αλεξάνδρας Μπαλού.
Το περιστατικό κατήγγειλε αρχικά ο πρώην δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης Γιώγος Καραμέρος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, πάλι με tweet του Γ. Καραμέρου, ότι ο Θάνος Τζήμερος, μετά την πράξη του, αποβλήθηκε από το Συμβούλιο.
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του Τζήμερου:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς..
Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.
Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».
Μιλώντας στο enikos.gr, o Τζήμερος σημείωσε ότι «όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά ο δημόσιος χώρος πρέπει να είναι δημόσιος χώρος. Αρνούμαι ένας δημόσιος χώρος να είναι μόνιμο σημείο κομματικών ανακοινώσεων και χώρος αφισοκόλλησης. Σήμερα το απόγευμα, προσερχόμενος στο περιφερειακό Συμβούλιο διαπίστωσα ότι το ΠΑΜΕ είχε κολλήσει και πάλι αφίσες. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα τις ξεκόλλησα και τις πέταξα. Μετά από είκοσι λεπτά ενώ καθόμουν στη θέση μου, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ήρθε κάποιος, δεν τον γνωρίζω, και άρχισε να με προπηλακίζει με ύβρεις και χειρονομίες. Στη συνέχεια, ο ένας έγιναν πολλοί και το μπουλούκι από την πλευρά του ΚΚΕ άρχισε να χειρονομεί , να υβρίζει , να σπρώχνει , να απειλεί και να προπηλακίζει».

Προσέθεσε, δε, ότι «προσπάθησα να αμυνθώ σπρώχνοντας τους και απωθώντας τους. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι γρονθοκόπησα κάποια κυρία του ΚΚΕ. Στη συνέχεια σκίζοντάς μου το πουκάμισο και σηκωτό με έσυραν στην έξοδο»...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Κ.Ε. Τ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4 ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ .
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ . ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΑΝΟ ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Η θολούρα τής αριστεράς έχει ξεπερασει κάθε οριο .
Κκε τό κόμμα σου χαζέ .

Ανώνυμος είπε...

Σφηκοφωλια κηφηνων εργατοπατερων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...