Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σε όλους περικοπές, στους στρατιωτικούς αυξήσεις.



Σε συνέντευξη ο Καμμένος, τόνισε πως θα ουσιαστικά δεν θα υπάρξουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια αλλά θα υπάρξει αύξηση της τάξεως των 9,5 εκατ. ευρώ στους στρατιωτικούς, Αναλυτικά, ερωτηθείς για τα ειδικά μισθολόγια, απάντησε ότι ουσιαστικά θα υπάρξει αύξηση ύψους 9,5 εκατ. ευρώ στους στρατιωτικούς, ενώ χαρακτήρισε «παραπλανητικά» διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για περικοπές, καθώς, όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν με τι αντικαθίστανται οι περικοπές στις οποίες αναφέρονται».
 Σε ό,τι αφορά τα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε ότι τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα σε συγκεκριμένο κωδικό του ΥΕΘΑ, όμως επειδή τα μισθολόγια του ΥΕΘΑ είναι συνδεδεμένα με εκείνα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και του υπουργείου Ναυτιλίας για το Λιμενικό, δεν μπορεί να γίνει η εκταμίευση. «Μόλις τακτοποιηθεί η ταμειακή διαδικασία θα τα αποδώσουμε άμεσα», επισήμανε, εγκαλώντας, ταυτόχρονα, τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι, όπως είπε, δεν μπήκαν στην συζήτηση για να βρεθεί μια λύση, αλλά «το τίναξαν στον αέρα».
Οι αυξήσεις σε ευνομούμενη χώρα είναι οριζόντιες. Η όλοι η κανένας. Όμως στην Ελλάδα είμαστε όλοι ίσοι, αλλά κάποιοι ποιο ίσοι από τους ίσους. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν τρελαθεί στους εξαρτημένους διορισμούς προς δημιουργία στρατιάς ψηφοφόρων ,και ο ψεκασμένος παίζει μπάλα με το στράτευμα.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ρολος του στρατου στην Ελλαδα τουλαχιστον ήταν η προασπισις της αστικης-μεταπρατικης ταξεως. γι αυτο και τους βαζανε και στις μασωνικες στοες στο παρελθον για να μπορουν να τους ελεγχουν.....Δυστυχως .....Και γι αυτο εχουν αφησει να λεηλατειται η χωρα που υποτιθεται προασπιζονται και αγρον αγοραζουν .....tragic!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ . ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

Ανώνυμος είπε...

Από ταξίαρχο καί πάνω χρειάζεται ΣΤΟΑ αλλιώς δέν υπάρχει εξέλιξη , γιά νά μήν πούμε από Συνταγματάρχη καί πάνω .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...