Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Μελισσανίδης αγνοούσε αυτό…. που γνώριζαν ΟΛΟΙ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 Στον Βόλο γίναμε μάρτυρες μίας πρωτοφανούς κλοπής τίτλου, που θα περάσει στις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από έναν άνθρωπο που με…ξεκάθαρη πρόθεση και σκοπιμότητα είχε προαποφασίσει να κρίνει έναν τελικό. Το ανθρώπινο λάθος το ανεχόμαστε και το έχουμε συγχωρέσει πολλές φορές ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν. Εδώ όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για προμελετημένο στήσιμο. Ας τα βρει τώρα αυτός ο άνθρωπος με τη συνείδησή του και ας αναζητήσει αλλού συγχώρεση.
Η ιστορία της ομάδας μας δεν εξαρτάται από έναν τίτλο, δεν καθορίζεται από έναν τελικό. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι μπορεί να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του όποιου αντιπάλου της, ότι έχει το σθένος να τον χειροκροτήσει στη νίκη του, ότι γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχει και η ήττα στο ποδόσφαιρο και κυρίως ότι δεν αναζητά εύκολα άλλοθι για τα δικά της λάθη, τα οποία πρώτη αναγνωρίζει. Εχουμε σκόπιμα κρατήσει αυτή την τακτική, γιατί μόνο έτσι μία ομάδα μπορεί να πάει μπροστά αλλά και γιατί προέχει η προστασία και η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε ΕΔΩ την Συνέχεια.........................................................


Και αυτό.


 Καρέ καρέ το μαχαίρωμα του φιλάθλου της ΑΕΚ - Συγκλονιστικές εικόνες

 

Άρχισαν οι κωλοτούμπες ; Πρόταση βόμβα από ΠΑΟΚ: «Να ξαναπαίξουμε τον τελικό»!

Μπέος: «Ο καλύτερος τελικός των τελευταίων δέκα ετών - Έκτροπα δεν υπήρχαν» (ηχητικό)
Τρελός είναι ότι θέλει λέει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι είναι αυτό το να ξαναπαιξουμε τον τελικό; Aαποδέχονται ότι το πήραν πέτσινα;

Ανώνυμος είπε...

Εγω δε γνώριζα ότι ο επόπτης θα έκανε μαλακιες..Εσείς απο που το γνωρίζατε, Ολυμπιακοί είστε;

Ixnos είπε...

Εάν δεν ήξερες ότι και το κύπελλο θα πήγαινε στον Σαββίδη αφού του έχουν δώσει τόσα άλλα σουρωτή ,Σεκαπ, λιμάνι, διαγραφή προστίμων, Μακεδονία παλλάς ,κ.α και είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να το παίξει και λαοφιλής στην Θεσσαλονίκη , εμείς τι να πούμε. Τουλάχιστον ας διάβαζες τις ενθουσιώδης δηλώσεις του Καμμενου και του των άλλων για το πρόσωπο του.

Ανώνυμος είπε...

O Μαρινάκης γιατί δεν πήρε την καταχρεωμένη ΣΕΚΑΠ; Από το 1997 παίρνει κάλπικα πρωταθληματα, ποια επένδυση έκανε, σε τι βοήθησε τον ελληνικό λαό;

Ixnos είπε...

Eίπαμε ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι και δεν το καταλάβαμε; Υπάρχει σήμερα καλός στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι καλοί, και αυτοί διαχρονικά.

Ανώνυμος είπε...

Εγω είμαι με το Σαββίδη.Ας πάρει την ΕΛΒΟ και του χρόνου να του δώσουν το πρωτάθλημα.Να κατεβάσει όλη τη Ρωσική Βιομηχανία κάτω.Στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός είχε την καλύτερη ομάδα φετος

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο στο συνδεσμο με τη δηλωση του Μπεου το διαβασες;
Το μεταφερω οπως γραφτηκε
Theodoros K • μία ώρα πριν
εσενα πρεπει να σε κλεισουν μεσα παλι και για παντα

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πρωτόδικα το δικαστήριο για τιμωρία στον αγώνα με την ΑΕΚ.Δεν του αφαιρούν κανένα βαθμό, ίσως του δώσουν και 3-4 βαθμούς παραπάνω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...