Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αυτό δεν είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αλλά της Ελλάδος.



Απορούμε γιατί συνεχίζουν να την αποκαλούν…. Κυβέρνηση. Διεκπεραιωτική συμμορία είναι.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απειλεί πώς δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα και είναι αυτό που συνήθως θέτει παράλογες απαιτήσεις παρουσιάζοντας δικά του στοιχεία, κόντρα σε αυτή της Κομισιόν. Πέραν δηλαδή της εκχώρησης του κυριαρχικού δικαιώματος τίθεται και θέμα αντικειμενικής εφαρμογής του πολυνομοσχεδίου, αφού ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να αμφισβητηθεί το πρόγραμμα.
Στο επίμαχο άρθρο αναφέρεται συγκεκριμένα πώς ….
«οι διατάξεις των άρθρων 3-9 και 11-14 τίθενται σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου του 2019 και από 1ης Ιανουαρίου του 2020 αντιστοίχως, υπό την προϋπόθεση και στο βαθμό που, σύμφωνα με εκτίμηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, δεν προκαλείται απόκλιση από τους μεσοπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους, όπως αυτοί καθορίζονται στο ως άνω Πρόγραμμα».
«Αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και τις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο της τελικής αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, διαπιστώσει ότι, στη βάση μιας προοπτικής εκτίμησης και λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή των άρθρων 1 και 2, η εμπροσθοβαρής εφαρμογή του άρθρου 10 είναι αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί ο συμφωνημένος δημοσιονομικός στόχος πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης ύψους 3,5% για το οικονομικό έτος 2019 κατά τρόπο ευνοϊκό για την ανάπτυξη, οι διατάξεις του άρθρου 10 εφαρμόζονται για εισοδήματα που αποκτώνται από την 1η Ιανουαρίου του 2019.
Προκειμένου να διασφαλιστεί, ως αποτέλεσμα της ως άνω εμπροσθοβαρούς εφαρμογή, η επίτευξη του ανωτέρω δημοσιονομικού στόχου κατά τρόπο ευνοϊκό για την ανάπτυξη, οι ελληνικές αρχές μπορούν να εφαρμόζουν τις αναγκαίες προσαρμογές στο άρθρο 10, σε συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας» προστίθεται στο άρθρο 15 του πολυνομοσχεδίου.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα να δεις ποσο μ@λακες ειμαστε ποσο αβουλοι ως καταναλωτες και αυτη η μαλ@κια ειναι σε ολες τις προεκτασεις.
Δεν ειχα παραγγειλει ποτε απο τα Public, βρηκα μια συσκευη αμεσης παραδοσης την οποια ειχε στην καλυτερη τιμη. Επειδη βαριομουν να ανοιξω λογαριασμο. κατσε λεω να την παραγγειλω μεσω δικου μου ατομου που ξερω οτι παραγγελνει και απο εκει.
Παραγγελνει Δευτερα πρωι του στελνουν στο καπακι μηνυμα στο κινητο, θα σας ενημερωσουμε Τριτη με Πεμπτη για την παραλαβη, εγραφε το μηνυμα.
Ω καλα, μου λεει! Τι ω καλα; Ετσι λεει κανουν καθε φορα και μπορει να παρει ενα μηνα!
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ, του λεω! Αφου γραφει αμεσα διαθεσιμο!
Και μου εξιστορει κατι προηγουμενες παραγγελιες που ειχε κανει και που ηταν "αμεσες διαθεσιμες" η μια ηταν ετοιμοπαραδοτη..... μετα απο ενα μηνα και μια αλλη του ηρθε μετα απο δυο τρεις μηνες την οποια βεβαια ειχε σχεδον ξεχασει ως παραγγελια.
Καλα λεω.....
Τα μεσανυχτα τους στελνω ενα φλου τελειως αοριστο μηνυμα μεσω της επικοινωνιας που εχουν στην ιστοσελιδα τους, οτι εαν δεν παραλαβω τη συσκευη μεχρι και την Πεμπτη, θα τους καταγγειλω στο Υπουργειο Εμποριου στο Συνηγορο του Καταναλωτη στην Ενωση Καταναλωτων στο Μακελειο στη Ζουγκλα στο Porn news στο PCsteps στο adsl.gr και στο insomnia.gr για εξαπατηση- παραπλανηση- αθεμιτο ανταγωνισμο ουτε θυμαμαι τι αλλο τους εγραψα.
Πεμπτη πρωι 9:30 η ωρα, ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΑ μηνυματα, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ!
Πρωτη φορα μου λεει εστειλε τοσο πρωι ειδοποιηση και μαλιστα δυο φορες!
Καλα του λεω, ας μην εστελνα εγω τα μεσανυχτα το e-mail και ακομα θα ερχοταν!
Που θελω να καταληξω: Δισταζουμε στα πιο ασημαντα, δεν γνωριζουμε ουτε τα βασικα δικαιωματα μας και ψαχνουμε να βρουμε τη λυτρωση απο τα δεσμα των τοκογλυφων και των καρι@ληδων που εχουν κατσικωθει εκατο χρονια στο σβερκο μας.

Ixnos είπε...

Το κακό είναι δυστυχώς ότι ενώ το Ιντερνετ φροντίζει έστω και μέσω ορισμένων ρομαντικών ακόμη να ενημερώνει για πολλά ,οι πολλοί προστρέχουν στα gossip για την …μενεγακη και άλλες πουτανίτσες. Το έχω ξαναπεί. Ξέρω πως θα ανεβάσω την επισκεψιμότητα στα ύψη. Λίγο βρακί, λίγο ψιλοπορνό ,λίγο βυζί και… ξεπερνάς και το Έβερεστ. Εμείς όμως γουστάρουμε αντίδραση, και λίγους και καλούς.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει παραπληροφορηση στο Ιντερνετ ειδικα τα τελευταια τρια τεσσερα χρονια αλλοτε εσκεμμενη και επιτηδευμενη και αλλοτε απο αγγαρεια για να γεμιζει/ανανεωνεται η ιστοσελιδα τους με θεματα χωρις να φιλτραρουν/ελεγχουν αυτο που αναρτουν.
Τρανταχτο παραδειγμα, κανε ενα δικο σου ελεγχο στο Ιντερνετ ετσι απο περιεργεια, για οξινες και αλκαλικες τροφες.
(Οι οξινες τροφες συμβαλλουν στο να βρει ο καρκινος προσφορο εδαφος εν αντιθεσει με τις αλκαλικες που θωρακιζουν τον οργανισμο.
Για καποιον που δεν γνωριζει τι ειναι οξινο και τι αλκαλικο, σε γενικες γραμμες η κλιμακα Ph καθοριζει ποσο οξινο ή ποσο αλκαλικο ειναι ενα διαλυμα.
Αυτη η κλιμακα μετριεται απο το 0 εως το 14, το 7 ειναι η βαση το ουδετερο.
Κατω απο 7 το διαλυμα θεωρειται οξινο, ανω του 7 αλκαλικο
Το ανθρωπινο αιμα εχει περιπου 7.35 Ph)
Στις αλκαλικες τροφες οπου κι αν διαβασα εχουν συμπεριλαβει ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ και ενας απο ολους αυτους που ξεπατικωσαν με copy paste το (εσκεμμενο;) λαθος του αρχικου συντακτη, δεν αναρρωτηθηκε εστω διαισθητικα, πως ειναι δυνατον μια ΟΞΙΝΗ γευση να ειναι ΑΛΚΑΛΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ελεγα να ξεσπασει επανασταση καλυτερα. Σημερινο δημοσιευμα απο το JOHN HOPKINS HOSPITAL
ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ:
γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια. Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων.
http://www.pronews.gr/portal/20170519/health/ygeia/83751/telos-oi-himeiotherapeies-i-nea-methodos-katapolemisis-toy-karkinoy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...