Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πόσο ποιο βρώμικη μπορεί να είναι μια …υπόθεση;




Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το UNFOLLOW καταδεικνύουν ότι υπήρξε επικοινωνία από το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο καταδικασμένος για την «υπόθεση Noor 1» Μάκης Γιαννουσάκης. Με αυτό το δεδομένο, οι ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσιεύουμε, όπου αναφέρονται ως ονόματα των συνομιλητών αφενός αυτό του Μ. Γιαννουσάκη και αφετέρου του ανακριτικού λειτουργού και αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Χριστοφορίδη, εγείρουν τεράστια ερωτήματα. Αδύνατον, επίσης, είναι το να μην διατυπωθούν ερωτήματα και για τον ρόλο του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται ή παρακολουθεί την υπόθεση: αληθεύει ότι ο υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, ενώ αυτή βρισκόταν στο κελί του Μ. Γιαννουσάκη; Αν είναι αλήθεια ότι υπουργοί, καθώς και ανακριτικοί και δικαστικοί λειτουργοί, «υποδεικνύουν» σε κρατούμενο και μάρτυρα το περιεχόμενο της κατάθεσής του, ώστε να ενοχοποιηθεί το «σωστό» πρόσωπο, τότε κανένας μας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.Σε εξέλιξη απόπειρα να εξυφανθεί δικαστική σκευωρία, με στόχο να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την «υπόθεση Noor-1». Βάσει των στοιχείων αυτών, στην εν λόγω απόπειρα εμφανίζεται να έχει κεντρικό ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, αρμόδιος ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από καταδικασθέντα για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές αρμόδιες αρχές μοιάζουν απρόθυμες να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν και έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης οι ήδη κατονομασμένοι χρηματοδότες της μεταφοράς των ναρκωτικών με το πλοίο Noor-1.
Το UNFOLLOW δημοσιεύεισήμερα ένα κρίσιμο ντοκουμέντο: ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναρτήθηκαν από άγνωστο χρήστη στο διαδίκτυο και είναι δημόσια προσβάσιμες (σύνδεσμος). Οι συνομιλίες αυτές εγείρουν τεράστια ερωτήματα για τον ρόλο των ανακριτικών μηχανισμών και των δικαστικών λειτουργών, αλλά και για τον ρόλο του υπουργού Πάνου Καμμένου και άλλων κυβερνητικών στελεχών. Στην κατοχή του UNFOLLOW έχει περιέλθει και η αναφορά εισερχομένων κλήσεων που έκανε η αρμόδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τον αριθμό που χρησιμοποιεί ο Μ. Γιαννουσάκης, από την οποία προκύπτει πως όντως το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου 2017, ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να πραγματοποιεί τρεις κλήσεις προς τον Μ. Γιαννουσάκη (στις 21.03, στις 21.33 και στις 21.36), ενώ κλήση υπάρχει και την επόμενη μέρα στις 20.13.

Η συνέχεια εδώ

Καταγγελίες για εμπλοκή Καμμένου – Κοντονή σε σκευωρία για Noor 1 και Μαρινάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι. Τον Καμμένο δεν πρόκειται να τον αγγίξει κανείς εφόσον δεν έχει βρεθεί ανταλλακτικό δεκανίκι της προδοτικής κυβέρνησης. Είναι άκρως χρήσιμος μέχρι να τελειώσει η προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο; Στη σειρα ειναι ολοι αναμενοντας το συνθηματικο απο τα αφεντικα τους που τους εχουν ολους στο χερι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...