Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ο Σπίρτζης προετοιμάζει την Μακρόνησο για….να… «σπιτωθούν» οι νέοι προδότες..


Οι εντολές που έχει δώσει ο πρωθυπουργός, είναι να προχωρήσει αρχικά η επισκευή και κατασκευή συγκεκριμένων έργων, ώστε η Μακρόνησος, το ιστορικό μνημείο που έχουμε, να γίνει επισκέψιμη, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Σπίρτζης.  

«Να απομακρυνθούν διάφορες αυθαίρετες χρήσεις, οι οποίες πληγώνουν και την ιστορική μνήμη μας, αλλά και τα ιστορικά μνημεία που υπάρχουν πάνω στο νησί» είπε χαρακτηριστικά.

Από την κήρυξη της Μακρονήσου ως ιστορικού μνημείου από την Μελίνα Μερκούρη, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή προσπάθεια διατήρησης και διάσωσης των κτιρίων και εγκαταστάσεων…. με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στεγάσουν τους νέους προδότες.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, στο νησί «δυστυχώς υπάρχουν αυθαίρετα, τρεις κτηνοτροφικές μονάδες…είναι ντροπή». Επίσης, ανέφερε, ότι είναι απολύτως λογικό, το νησί να είναι προσβάσιμο και να υπάρχει, να δημιουργηθεί, ένα στοιχειώδες οδικό δίκτυο που δεν θα «πληγώνει», δεν θα αλλοιώνει την εικόνα του νησιού, όπως ήταν τότε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν προωθουν καθολου τη μισαλλοδοξια, απλα θελουν να αναζωπυρωσουν και να αναβιωσουν ξεχασμενα παθη μηπως και παρουν πισω τη "χαμενη αιγλη τους".

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΘΟΛΟΥΡΑΙΟΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΙ , ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !
ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΘΟΛΟΥΡΑ , Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...