Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Κοπρίτης Δασοφύλακας, καταγγέλλει τους δασοφύλακες ότι είναι ….κοπρίτες..





Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Δασοφύλακας που εργάζεται στην Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, καταγγέλλει πως η ίδια του η υπηρεσία δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που έχει με την περιουσία του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, έχει απενειλλημμένως απευθυνθεί στη Διεύθυνση Δασών Ηρακλείου, ωστόσο το προσωπικό εκεί "δεν δουλεύει καθόλου". Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, του καταπατούν την περιουσία ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο, δέχθηκε επίθεση από κτηνοτρόφους της περιοχής.
Έτοιμοι να πάρουν το Νόμο στα χέρια τους είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, καθώς το κακό έχει παραγίνει με μερίδα των κτηνοτρόφων να καταστρατηγούν κάθε νόμο και κανόνα φτάνοντας  στο σημείο, όπως καταγγέλθηκε στο «Ράδιο Κρήτη», ακόμη και να μοιράζουν την ξένη αγροτική γη σε τεμάχια για να βόσκουν τα κοπάδια τους!
Όλα ξεκίνησαν μετά τη δημόσια παρέμβαση, στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, δασοφύλακα της περιοχής ο οποίος περίγραψε το καθεστώς ανομίας και την αδυναμία των τοπικών αρχών να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Σήμερα, στην ίδια εκπομπή παρενέβη και ο δήμαρχος Φαιστού, Γιώργος Αρμουτάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε κάθε λέξη του δασοφύλακα και μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για καθεστώς εκφοβισμού και ανομίας σε βάρος των ανυποψίαστων πολιτών που έχουν στην ιδιοκτησία τους αγροτική γη…
Χαρακτηριστική η καταγγελία του κ. Αρμουτάκη ότι στο δασονομείο της περιοχής που πρόσφατα επισκέφθηκε, βρήκε 5 υπαλλήλους οι οποίοι δεν είχαν αντικείμενο, υποστηρίζοντας ότι δεν διαθέτουν αυτοκίνητα ή καύσιμα και όταν εκείνος τους παρότρυνε να χρησιμοποιήσουν δημοτικό όχημα για να βγουν στην ύπαιθρο, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς…
Αξιοσημείωτη επίσης η καταγγελία ακροατή του Ράδιο Κρήτη ότι ακόμη και μέσα στον … αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, βόσκουν πρόβατα, με την ανοχή, προφανώς, του αρχαιοφύλακα ή των τοπικών αρχών.
Το τηλεφωνικό κέντρο του «Ράδιο Κρήτη» δέχθηκε «βροχή» καταγγελιών και παραπόνων από πολίτες οι οποίοι περιέγραψαν ένα καθεστώς απόλυτης καταστρατήγησης του Νόμου με μερίδα κτηνοτρόφων να εκβιάζουν και να απειλούν όποιον καταφύγει στην αστυνομία ότι είτε θα κάψουν τα αυτοκίνητά τους είτε θα δηλητηριάσουν τις καλλιέργειές τους. 
Καταγγελίες επίσης υπήρξαν για αποκλεισμό του αγροτικού δρόμου στο Μαγαρικάρι, με … σύρμα, από κτηνοτρόφους που καταπατούν αγροτικές εκτάσεις για να κάνουν τη δουλειά τους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Αρμουτάκης.
Για παραβάσεις που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο στην περιοχή, καθιστώντας το Δήμο Φαιστού στην περιοχή με την μεγαλύτερη παραβατικότητα του είδους, όπου ουσιαστικά έχουμε μετατροπή αγροτικών εκτάσεων σε κτηνοτροφικές, έκανε λόγο με δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Νομού Ηρακλείου, Γ. Παπαδόπουλος.
Ο κ. Αρμουτάκης επισήμανε ότι έγκαιρα η δημοτική αρχή έχει ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας ενώ προ μηνών έγινε για το θέμα ευρεία σύσκεψη στη Μεσαρά ωστόσο δεν υπήρξε απολύτως κανένα αποτέλεσμα… Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι οι δικογραφίες πέφτουν «βροχή», αλλά είναι πταισματικού χαρακτήρα…
Καλά θα κάνει ο Κος (τρομάρα του) Παπαδόπουλος να δώσει απολογία στο γιατί θέλει σώνει και καλά να γκρεμίσει τα κτίσματα στην νήσο Ντία που χρειάστηκε πολύς χρόνος, κόπος, και χρήμα για να γίνουν, και να αφήσει τις λοιπές μαλακίες. Ο τύπος είναι η επιτομή της καταστροφής δημόσιας περιουσίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΤΟΝ ΚΑΚΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ..ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑΚΟ ΙΝΕ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΛΕΚΚΑΚΟΣ ΛΕΓΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΚΚΑΚΟ ΔΑΣΟΝΟΜΕ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΧΙΑ ΑΡΝΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΟΥ ΧΕΖΕΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΝΙΤΟΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΒΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΚΙΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙΟΧΟΝΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΚΝΥΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ''ΑΡΝΙΑ'' ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΛΑΜΒΑΝΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΤΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ''ΜΠΑΧΑΛΟ'' Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΥΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΧΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ''ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ''ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΚΚΑΚΟΣ ΕΜΜ
ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑΣ Δ.Ε. ΜΑΛΙΩΝ ΧΕΡΣ/ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κάνε την δουλειά σου όπως ξέρεις να την κάνεις, και την κάνεις, και άφησε να λένε.

Ανώνυμος είπε...

DEN DNTREPESTE RE LAMOGIA NA KATIGORITE TON LEKKAKO??? O ANTHROPOS OPOTE TON PAROYME TIL OTAN EXOYME PROVLIMA ME TOYS VOSKOUS ERXETE AMESWS KAI KANI TA DEONTA....ESIS POY TON KATIGIRITE ISTE LAMOGIA

Ανώνυμος είπε...

Όποιος προσπαθεί να κάνει την δουλειά του τελικά βρίσκεται κατηγορούμενος!!! Στα λαμόγια που χάλασε η σούπα με την επαναλειτουργία της Αγροφυλακής ''Δασοφυλακή'' τώρα έχω να πω τελείωσε η ασυδοσία στην ύπαιθρο και η μαγκιά-κλανιά από μερίδα κτηνοτρόφων χασισοκαλλιεργητών που δρούσαν ανενόχλητοι όλα αυτά τα χρόνια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥς ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΚΚΑΚΟ, ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΛΙΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΛΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...