Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

To «ναυάγιο» της απαγωγής Λεμπιδάκη.



Βυθισμένη στην αγωνία, η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αναφέρεται στις εφιαλτικές ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από τη στιγμή που ο 54χρονος έπεσε θύμα ενέδρας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, από τους απαγωγείς, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούν στα χέρια τους την τύχη του.
Οι γονείς, η σύζυγος, τα παιδιά και ο αδελφός τού 54χρονου, που υπογράφουν την επιστολή, αναφέρονται στον αγώνα που έχουν δώσει για την ασφαλή επιστροφή του. Όμως, όπως παραδέχονται, παρά το γεγονός πως έκαναν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια, έπεσαν στο κενό.
Η απόγνωση της οικογένειας φαίνεται να οφείλεται στην παραδοχή πως εδώ και ένα πολύ μεγάλο διάστημα δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ζωής. Όπως είναι γνωστό, οι απαγωγείς το πρώτο διάστημα της κράτησης του Μιχάλη Λεμπιδάκη έστειλαν ένα βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ο απαχθείς επιχειρηματίας, όμως έκτοτε δεν υπήρξε καμία απολύτως νεότερη ένδειξη-πληροφορία που να καθησυχάζει την αγωνία τους.
Οι ίδιοι μιλούν για 80 εφιαλτικές ημέρες. Όπως επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα των 30 ημερών είχαν επικοινωνία και θετικά δείγματα για την κατάστασή του. Όμως, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, οι αδίστακτοι απαγωγείς επέλεξαν στη συνέχεια να τους κρατήσουν στο απόλυτο σκοτάδι. Εδώ και 53 ημέρες μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, δεν έχουν την παραμικρή ένδειξη για την κατάσταση του δικού τους Μιχάλη.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ' όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.
Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.
Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει θύμα απαγωγής “καλά οργανωμένων απαγωγέων” επειδή η Ελληνική Αστυνομία είναι τόσο αναργάνωτη. Αυτό που συνέβη με την Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι η εικόνα ενός καταρρέοντος και διεφθαρμένου κρατικού μηναχανισμού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...