Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Μόνο λαθρομετανάστες πάνε πλέον "διακοπές" στην Λέσβο.




Στις φλόγες έχουν παραδοθεί αρκετά κοντέινερ και σκηνές στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου . Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνονται αρκετές εστίες πυρκαγιάς στο κέντρο ενώ η πυροσβεστική δεν μπορεί να επέμβει. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα λαθρομεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο (ΠΡΟΚΕΚΑ) που λειτουργεί μέσα στο ΚΥΤ διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία λαθρομεταναστών. Η Αστυνομία που έσπευσε να προφυλάξει το ΠΡΟΚΕΚΑ δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επέδωσαν σε λαθρομετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Λέσβου στη Μόρια, απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό.
Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο προαναχωρησιακό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επανεισδοχής του στην Τουρκία.
Στην προσπάθεια σύλληψης του λαθρομετανάστη όμως, Αφρικανοί κυρίως λαθρομετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς και κατάφεραν να αποσπάσουν από τα χέρια των αστυνομικών το μετανάστη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ ενώ ομάδες λαθρομεταναστών δεν επέτρεψαν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο ΚΥΤ και να σβήσει τη φωτιά. Μάλιστα τα στελέχη της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το χώρο όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες ενώ ζημιές υπέστη και όχημα της πυροσβεστικής.

Εξέγερση στο κέντρο λαθρομεταναστών στη Μόρια -Φωτιές, πετροπόλεμος και χημικά


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερον;
(Μπορείς να κάνεις ένα βίντεο για τους ράδιο αρβύλα και ειδικά τον Κανάκη που το πραγματικό του επίθετο είναι Δούμας και είναι εβραϊκής καταγωγής και πιθανότατα μασόνος;(τον είχε ο Χίος στην λίστα με τους μασόνους).Αυτός ο άνθρωπος διαφημίζει το barcode στο πάνελ της εκπομπής του και συχνά χλευάζει τον Κύριο με τα "σκετσάκια" που κάνει μαζί με τους άλλους.)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ?..

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητες θα ειμαστε μην αγχωενεσαι, εχεις δει ποσο αγαπιουντε οι Αλβανοι με τους Αγυπτιους; Μονοι τους θα αλληλοεξουδετερωθουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...