Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας και 16 υπουργοί στην Κρήτη για….διακοπές.



Ξεκινά σήμερα στο Ηράκλειο το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης με ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη και τη συμμετοχή 16 υπουργών της κυβέρνησης.  
Στο συνέδριο θα παραστεί και ο Τσίπρας, ο οποίος και θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα των εργασιών σε κεντρική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», αύριο το απόγευμα.

Θα πραγματοποιηθούν διαφορές μπλα-μπλα-συνεδρίες όπου θα είναι ομιλητές οι …Κώστας Γαβρόγλου ,Κώστας Φωτάκης, Ανδρέας Ξανθός, Παύλος Πολάκης,
Βαγγέλης Αποστόλου, Αλέξης Χαρίτσης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Ελενα Κουντουρά, Εφη Αχτσιόγλου, Γιάννης Τσιρώνης, Γιώργος Βασιλειάδης, Γιώργος Σταθάκης  Σωκράτης Φάμελλος, Χρήστο, Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και…. το λουρί της μάνας.

Η ομιλία του Τσίπρα είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 αύριο το απόγευμα, την ώρα που στο κέντρο του Ηρακλείου θα «διαδηλώνουν» αγρότες, τα Εργατικά Κέντρα του νησιού, οι έμποροι και οι βιοτέχνες, αλλά και πλήθος επαγγελματικών κλάδων.

Σε διαφορετική συγκέντρωση θα συμμετάσχουν τα σωματεία εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, μεταξύ αυτών η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κ.ά.

Ξεχωριστή συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν και οι κάτοικοι των περιοχών του Καστελλίου και της Πεδιάδας Ηρακλείου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το σχεδιαζόμενο έργο του νέου αεροδρομίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των διαμαρτυρομένων  θα στηθούν πληθώρα καντινών σε όλους τους χώρους διαμαρτυρίας όπου θα προσφέρετε και δωρεάν ρακί.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ , Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ , Ο ΠΑΝΟΣ , Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ...ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ . ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗΝ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ - ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ - ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ερχωντε νά εξαγγείλουν διάφορα πού θά σκεφτούν εκείνη τή στιγμή ...
Ενώ από κάτω οί Πασόκοι θά χειροκροτούν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...