Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Anonymous Greece το είπαν και το έκαναν.



Όπως είχαν προαναγγείλει, αφότου έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ξεκίνησαν τις «διαρροές» εγγράφων, με πρώτα «θύματα» την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Εσωτερικών. Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, μάλιστα, δίνουν ενεργό!! σύνδεσμο για τα έγγραφα που διέρρευσαν... ενώ προειδοποιούν ότι «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών τους». «Θα ακολουθήσουν πολλά» προσθέτουν ακόμη. Τα πρώτα έγγραφα που διέρρευσαν, είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar.

 Τα έγγραφα είναι ενημερωτικά ή χρηστικά και χρονολογούνται ακόμη και πριν από 15-16 χρόνια. Δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ωστόσο η αποκάλυψή τους δεν παύει να προκαλεί ερωτήματα για το πώς κατάφεραν οι Anonymous Greece να εισχωρήσουν στις κρατικές βάσεις και να τα «κατεβάσουν». 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τίς αλαξοκωλιές τής νομεγκλατούρας τής μπουρζουαζίας πού σώζουν μεταπολιτευτικά τήν Ελλάδα, μέ τήν εβραιομασονία καί τούς πράκτορες τού Rothchild πρέπει νά βγάλουνε στά φόρα .
Η σκατίλα καί ή μπόχα θά σκεπάσουν ολο τόν πλανήτη !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...