Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Μακρόν: Πρώτα οι μπίζνες .



Το σημερινό πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκινά στις 10 το πρωί, όταν και είναι προγραμματισμένη  συνάντηση εργασίας στρογγυλής τραπέζης των επικεφαλής Ελληνικών και Γαλλικών επιχειρήσεων, υπό την προεδρία των παιδιών των Ροτσιλντ Μακρόν και Τσίπρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».
«Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε στον τομέα των επενδύσεων. Η Ελλάδα έχει τομείς προτεραιότητας που οι γαλλικές επιχειρήσεις έχουν ενδιαφέρον. Χαιρετίζω την παρουσία 40 Γάλλων επιχειρηματιών, την συμφωνία για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την συμφωνία ελληνικών και γαλλικών clusters στις νέες τεχνολογίες», δήλωσε ενδεικτικά ο Τσίπρας που ενθουσιάστηκε από τα Ελληνικά του Μακρόν στην Πνύκα, κλείνοντας έτσι το μάτι στις επιδιώξεις της γαλλικής πλευράς.
Είναι ενδεικτικό το ότι ο  Τσίπρας μίλησε κάποια στιγμή για «ανοιχτόκαρδη στήριξη της Γαλλίας». Τώρα τι στήριξη μπορεί να δώσει κάποιος που ταυτίζετε εν πολλοίς με το σχέδιο των Μέρκελ και Σόιμπλε για την οικοδόμηση της νέας Ευρώπης, είναι άλλο θέμα.
Ο  Τσίπρας δεν είναι που έλεγε για τον Μακρόν ότι είναι "τραίνο του  Φιλελευθερισμού και υπάλληλος του Ρότσιλντ ; Aλλο αν  την ίδια στιγμή ο ίδιος ανέθεσε στο Ρότσιλντ πληρώνοντας εκατ. τη διαδικασία να βγει η Ελλάδα στις αγορές.
Βαζελίνη που σας χρειάζεται.

Φρούριο για δεύτερη μέρα η Αθήνα λόγω Μακρόν -Ακροβολισμένοι σε ταράτσες ελεύθεροι σκοπευτές και σήμερα

 

Το ανέκδοτο της ημέρας από τον Τσίπρα: Στέλνουμε μήνυμα για ένα νέο συμβόλαιο Δημοκρατίας στην Ευρώπη!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...