Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Μια…. κρέπα μόνο, τι να τους κάνει;



Επίθεση με… κρέπα δέχθηκαν εφοριακοί - γερμανο-εισπράκτορες  που πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στη Λευκάδα. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εφοριακοί από την ΔΟΥ  Πύργου ( γιατί οι ντόπιοι έχουν… παιδάκια ), θέλησαν να κάνουν έλεγχο στο κατάστημα και ο ιδιοκτήτης τους περιέλουσε με το μείγμα της κρέπας. Μόλις οι «ελεγκτές» παρουσιάστηκαν στο κατάστημα του 43χρονου ιδιοκτήτη εκείνος εκνευρίστηκε πολύ, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Δημιουργήθηκε χάος και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και οι «εφοριακοί» κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 43χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, ενώ ενημερώθηκε και η αρμόδια ΔΟΥ από τους ελεγκτές για να ασκηθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Γκαουλάιτερ της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:
«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε υποταγμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές». (Μέχρι και τους φούρνους θα ανοίξω)  Πρόσθεσε  δε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του (Γερμανικού) νόμου.
Όπως είπε, το περιστατικό διερευνάται ενώ ανέφερε ότι  προετοιμάζονται μέτρα για την περαιτέρω προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους… όπως αλεξίσφαιρα και πυρίμαχες στολές..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί πίστεψαν τίς παπαριές τού ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΠΑΤΑΜΟ-ΛΕΒΕΝΤΗ ....???
ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ .....
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΕΜΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...