Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Θα σας… σπάσω τα νεύρα.





Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα που θα δημοσιευθεί σε κυριακάτικο φύλλο αύριο, έχει τίτλο «Τελικά πόσο ψεύτης ήταν ο Αντρέας;» με στόχο να αποδείξει ότι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ είχε την ίδια διαδρομή μαζί του (ξεκίνησε ως βομβιστής και τρομοκράτης, όπως γράφει) και ότι όπως εκείνος σφράγισε την Μεταπολίτευση, έτσι και ο ίδιος θα πράξει στη σύγχρονη Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, βάζει «ταφόπλακα» στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, υπαινισσόμενος ότι ο ίδιος είναι πλέον κληρονόμος του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου.
Καταλήγοντας λέει… «Σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα-συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. Διατρέχοντας την ιστορία αυτού του κόμματος, που σφράγισε την πορεία της Μεταπολίτευσης, μπορεί κανείς βέβαια να διακρίνει δια γυμνού οφθαλμού τις διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, αν καθαρίσει κανείς όλη την καμπάνια από τη γνωστή λάσπη περί λαϊκισμού, δημαγωγίας, ψέματος, που δήθεν αποτελούν κοινό τόπο μεταξύ του «παλιού» ΠΑΣΟΚ και της νέας Αριστεράς, θα καταλάβει ότι πίσω κρύβεται ο ίδιος μεγάλος φόβος. Ο φόβος του κατεστημένου, των επικυρίαρχων, της διαπλοκής και της επιτροπείας: ο φόβος μην τυχόν και επανέλθουν στο προσκήνιο και στην επικαιρότητα των λαϊκών αγώνων τα μεγάλα και διαρκή αιτήματα της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας εκείνης που θα επιτρέπει στον λαό πραγματικά να ασκεί εξουσία. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται σήμερα ως το κόμμα που έχει ξαναπιάσει το νήμα αυτών των στόχων, τότε η κατηγορία γίνεται δεκτή. Και με υπερηφάνεια».

Στον αέρα η προστασία πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς -Εγκλωβισμένοι οι δανειολήπτες



 

Μετά τους πλειστηριασμούς οι εξώσεις: Η τράπεζα του παίρνει το σπίτι και δηλώνει: «Θα φτάσω στο τέρμα. Θα χυθεί αίμα. Το λέω και το εννοώ»! (βίντεο)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνει τον… σταυρό του ο Γερμανοτσολιας να μην έχει την τύχη του Παπανδρέου. Δεν κάθισε στο σκαμνί διότι είχε βαρύ όνομα. Αυτός δεν έχει ούτε ένα…. Αρχίδι του Ανδρέα..

Ανώνυμος είπε...

Πρός όποιους αδυνατούν νά καταλάβουν πώς κυβερνάτε ή Ελλάδα. Ολοι αυτοί πού κυβερνούν μεταπολιτευτικά Κύριοι έχουν εντολές από τόν θείο Ρόθτσάιλντ τίς οποίες καί εκτελούν κατά γράμμά. Διαφορετικά την ΠΟΥΤΣΗΣΑΝ !!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=iMheOYihFF4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...