Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Μαϊμού εταιρία, επιβάλλει … χαράτσια …υπέρ τσέπης..Δείτε πως η διεφθαρμένη ΑΕΠΙ  η υπόθεση της οποίας υποτίθεται ότι βρίσκεται στην Δικαιοσύνη ευτελίζει τους πάντες και τα πάντα. Εκτός κι αν η διαβόητη ΑΕΠΙ εξακολουθεί το να δουλεύει, ως μπράβος του κράτους, αυτή τη φορά.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” υπήρξε μάρτυρας της εισβολής υπαλλήλου της ΑΕΠΙ στις 13 Σεπτεμβρίου 2017  σε μια μικρή επιχείρηση εστίασης στα Άνω Πατήσια, στην οποία ο υπάλληλος επέβαλλε νταβατζίδικο χαράτσι 2.285 ευρώ.
Τόσα υποτίθεται ότι χρωστούσε η επιχείρηση από πνευματικά δικαιώματα που δεν καταλήγουν σχεδόν ποτέ στους καλλιτέχνες.
Τώρα έχει αναλάβει το κράτος κυρία μου… είπε ο τύπος που επέβαλλε το πρόστιμο στην αποσβολωμένη υπεύθυνη του καταστήματος.
Σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσονται οι πρακτικές της ΑΕΠΙ με το Υπουργείο Πολιτισμού να σφυρίζει αδιάφορα και την ελληνική δικαιοσύνη να νομιμοποιεί ανύπαρκτη εταιρία στην Ελλάδα. Μαϊμού εταιρία κόβει τιμολόγια με το Υπουργείο Πολιτισμού, τις φορολογικές και δικαστικές αρχές να συνεργούν.


Ενώ η ΑΕΠΙ έχει μετακομίσει στην Κύπρο και πλέον δεν υφίσταται ως εταιρική οντότητα στην Ελλάδα συνεχίζει να εμφανίζεται ως υπαρκτή εταιρία στη χώρα μας κόβοντας ακόμα τιμολόγια με το ελληνικό ΑΦΜ.
Ειδικότερα, η εταιρία ενώ δια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας στην Κύπρο και ήδη λειτουργεί στην Κύπρο εμφανίζεται να συγκάλεσε νέα Γενική Συνέλευση των μετόχων η οποία ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο.
Όμως μια τέτοια Γενική Συνέλευση δεν υφίσταται πρακτικά καθώς η εταιρία δεν υπάρχει ως οντότητα στην Ελλάδα και το ΔΣ έχει παραιτηθεί.
Έτσι έχουμε το φαινόμενο ένα ΔΣ που δεν υπάρχει και μια εταιρία που επίσης δεν υπάρχει να πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...