Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το « καλλιτεχνικό σύμβολο» της κατοχής μας στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ξεκίνησε την καριέρα του επί Χούντας απο την οποία πήρε και αναβολή στράτευσης για να διασκεδάζει εθνικοφρονικώς, μεγαλούργησε τα χρόνια της μεταπολίτευσης με την προώθηση του… τιμημένου κουκουέ, εμφανιζόμενος ανελλιπώς στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και τραγουδώντας… επαναστατικά τραγούδια. Λίγα χρόνια αργότερα, η γυναίκα του «λάμπρυνε» το κοινοβούλιο, βροντοφωνάζοντας «ναι σε όλα» στα Μνημόνια της δυστυχίας μας.

Ο δε… δημοφιλής και προπάντων… αφιλοκερδής αοιδός, εμφανιζόταν με δηλώσεις του υπέρ των Μνημονίων («ή Μνημόνιο ή καταστροφή») και των διεθνών τοκογλύφων, χαρακτήριζε τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος «ανόητους», και ζητούσε την παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Πρόκειται βεβαίως για τον… προλετάριο Γιώργο Νταλάρα, κάτοχο αναρίθμητων ακινήτων, σκαφών, καταθέσεων, μετοχών και ομολόγων, ο οποίος μετά απ’ όλα αυτά επιστρέφει φέτος στον «τόπο του εγκλήματος», στα φεστιβάλ της ΚΝΕ, συμμετέχοντας στην επανάσταση για…. νέο ξεκίνημα νέους αγώνες..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι οτι ειναι. ο εθνικος στρατος και η εκκλησια να εγειρουν τον κοσμο σιωπουν ετσι δεν ειναι? Τι ψαχνετε τωρα .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...