Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Κούλης: Kάτω η οικογενειοκρατία



Ηχηρό μήνυμα Κυριάκου, γιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αδερφού της Ντόρας Μπακογιάννη, θείου του Κώστα Μπακογιάννη, κατά της οικογενειοκρατίας μέσω Τραγάκη...
Μας δουλεύει ψιλό γαζί, ή είναι μαλάκας;

Πριν από λίγες ώρες λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα στην οικογενειοκρατία.  Έβαλε φραγμό στον βουλευτή του Γιάννη Τραγάκη o οποίος σαν να είναι η χώρα τσιφλίκι του ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την βουλευτική του έδρα στο Τραγάκι του, ούτως ώστε να μην είναι παραπονούμενο αφού τους έχει βολέψει σχεδόν όλους τους «συγγενείς»
… στις 29 Ιουνίου 2012 ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Πειραιά κ. Τραγάκης εξελέγη α’ αντιπρόεδρος της Βουλής. Έναν μήνα μετά, στις 31 Ιουλίου, διόρισε στο γραφείο του στο Κοινοβούλιο τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων την κυρία Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε προηγηθεί ο διορισμός του γαμπρού του, της κόρης του και του γιου του, δηλαδή είχε τακτοποιήσει σχεδόν όλο του το σόι.
Αύριο, τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και πάλι γεμάτα με υιούς Τραγάκηδες, οι οποίοι απλώς θα έχουν τηρήσει τα πρέποντα προσχήματα και θα αφήσουν στον Κούλη να το ανακοινώσει.
Εάν, ρίξει κάποιος μία ματιά στα ρεπορτάζ των εφημερίδων (πολλά εκ των οποίων έχουν ως πηγή όχι μόνον τους ίδιους του ενδιαφερόμενους αλλά και την ίδια την Πειραιώς) ο αριθμός των ενδιαφερόμενων να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση δεν είναι ευκαταφρόνητος.
Στη Β’ Αθήνας κατεβαίνει ο Νίκος Κωστόπουλος, γιος του Δημ. Κωστόπουλου αλλά και η Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του πρώην υπουργού Νίκου Γκελεστάθη. Στην ίδια εκλογική μάχη θα ριχθεί και η Ντόρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, ενώ συζητήθηκε εάν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θα έκανε χώρο υπέρ της θυγατέρας του Εβελίνας, κάτι που μάλλον δεν θα γίνει σε αυτή την εκλογή.
Στην Α’ Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μελάς, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ αλλά και των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά ενώ στη Β' Πειραιά επρόκειτο να κατέλθει ο Παναγιώτης Τραγάκης, πλην όμως έχασε.
Στην Αρκαδία υποψήφια θα είναι εκ νέου η Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και πρώην βουλευτή του νομού, για τη Μαγνησία μάλλον θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Νάκος, γιος του πρώην υφυπουργού Θανάση Νάκου. Στα Τρίκαλα κατεβαίνει ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη ενώ δεδομένη θεωρείται η επαναδραστηριοποίηση στην Αιτωλοακαρνανία του πρώην βουλευτή Σπήλιου Λιβανού, γιου του Διονύση Λιβανού.
Στην Άρτα ακούγονται δύο «πολιτικά» ονόματα της περιοχής, αυτό της Εύης Καραμπίνα, κόρης του Κώστα Καραμπίνα και αυτό του Δημήτρη Κονταξή, υιού του πρώην βουλευτή Θανάση Κονταξή.
.
 Χαμός στη Γλυφάδα: Ο παντρεμένος πρώην υπουργός, τα βιάγκρα και οι μοντέλες των καλλιστείων!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλο νουμερο. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η στρατιωτική δράση ενάντια στη Βόρεια Κορέα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή, σημειώνοντας ότι είχε μια ειλικρινή και έντονη συζήτηση επί του θέματος με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ.
Που τους βρηκαμε ολους αυτους;

Ανώνυμος είπε...

Κούληδες ξεκούληδες καί όλο τό εβραιοσκατοσύναφο ξέρουν ότι ετοιμάζεται κυβέρνηση ..εθνικής σωτηρίας..μέ πρωθυπουργό τόν Καραμανλή . Τά αποκόμματα τού ιουδαικού τόξου μέσα κι αυτά στό παιγνίδι !! Βασιλιάς θά είναι ο γιός τού κοκού Νικόλαος !! Θά ζητήσουν μετά ένα τεραστιο δάνειο από τράπεζες ιδιοκτησιας ρόθτσιλντ καί η Ελλάδα δέν προκειται ποτέ ξανά νά ελευθερωθεί !! Αυτό είναι τό σχέδιο Κύριοι καί Κυρίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...