Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Στην ΓΑΔΑ καταθέτει ο πατέρας της εφοριακού



Ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και πήρε από το σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος. για τη συμπεριφορά του προς αυτήν. Η δήλωση του πατέρα ότι «βρισκόταν συμπτωματικά κοντά στο σημείο του δολοφονίας της κόρης του στο Β' Νεκροταφείο», που έρχεται αρκετά 24ωρα μετά τη δολοφονία της 32χρονης, έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα στην Αστυνομία. Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί για κατάθεση πρόσωπα που συναναστρέφονταν την άτυχη εφοριακό, ενώ οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποιο απειλητικό μήνυμα πριν από τη στυγερή δολοφονία της.
Πλέον, όλες οι ελπίδες στρέφονται, στα ίχνη DNA ξένου ατόμου που εντοπίστηκαν σε νύχια της άτυχης εφοριακού, κατά την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα θανατηφόρα χτυπήματα του δολοφόνου της, ελπίζοντας πώς η άτυχη Δώρα θα καταφέρει να «προδώσει» η ίδια το δράστη!

 

Καταθέτει ο πατέρας της εφοριακούΟλοι είναι ύποπτοι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ο.Υ.Α. Αποκαλύπτουμε το δολοφόνο της 32άχρονης Δώρας , που έχασε τη ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών .




Εμείς πάντως δεν έχουμε καταλάβει το γιατί χρειάζεται δικηγόρο, ένας αθώος πατέρας μιας δολοφονημένης κοπέλας, για να καταθέσει στην ασφάλεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...