Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δυο μέτρα …και δυο σταθμά.



Θύμα άγριας επίθεσης από αναρχοάπλυτους έπεσαν λίγο πριν τις 20:00 τρεις δόκιμοι αξιωματικοί που φοιτούν στη σχολή Ευελπίδων  καθώς τους πέρασαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για… χρυσαυγίτες.
Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια. Δύο εξ αυτών βρίσκονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Προηγουμένως όμως οι γνωστοί - άγνωστοι που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν γι' αυτό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τους παραλάβει .
Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου, και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών. Η κατάσταση στην περιοχή ήταν τεταμένη καθώς νωρίτερα σημειώθηκαν και συμπλοκές, όπως επίσης και μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα.

Για το συμβάν μούγκα τα αποκόμματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τά αναρχοάπλυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ .. είναι κοπάδι από μωροφιλοδοξους επαναστάτες ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ , καθοδηγούμενοι έν αγνοία τους από πράκτορες CIA - MOSSAD . Είναι ό στρατός τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υπό μορφήν ...αναρχοάπλυτων πού βγάζουν τή βρώμικη δουλιά χωρίς νά αποκαλύπτεται τό πρόσωπο της...
Δείτε μέ ποιούς τά βάζουν γιά νά συμπεράνετε !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...