Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Την Μακρόνησο «τιμούν» , αυτοί που της αξίζουν.




Πριν περάσει εβδομάδα από το προσκύνημα Τσίπρα στον «συνεχιστή των αξιών της ελευθερίας και δημοκρατίας» Τραμπ, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε εκδρομή «προσκυνηματικού χαρακτήρα» στη Μακρόνησο…
Ανάμεσα στους άλλους «προσκυνητές», που πόζαραν και...
φωτογραφήθηκαν στη Μακρόνησο για να ανανεώσουν το «αριστερό» τους λεύκωμα, κι ο Ρήγας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ο Κατρούγκαλος (φωτό).

"Έχουμε κοινές αξίες και ιδανικα  με τις ΗΠΑ"!. δήλωσε - παρόντος του... Εθνάρχου Τραμπ - ο Αλέξης και... ηγέτης 100ετίας!

Ούτε φτύσιμο για τους αριστερούληδες.

Από την Μακρόνησο πέρασαν πολλοί μετέπειτα εθνοπροδότες ,αλλά πέρασαν και μερικοί κλασσικοί αριστεροί ιδεολόγοι που τους έφαγε το σκοτάδι, επειδή …δεν γράφτηκαν στο Κ.Κ.Ε.
Το Κ.Κ.Ε είναι ότι ποιο σάπιο και αντεθνικό υπάρχει στην Ελλάδα, αφού είναι πλανητικής ιδεολογίας, και όχι εθνικής. Κλασικό παράδειγμα όταν τους κόπηκαν τις χορηγίες από την νέα Ρωσία έγιναν σφόδρα   «αντιΡώσοι». Πόσα ήταν οι χορηγίες; To 10% από ότι εισαγόταν στην χώρα από το ανατολικό μπλοκ.



Οι δύο όψεις του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας στον Τραμπ, οι υπουργοί στη Μακρόνησο [εικόνες]


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΧΙΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ_Τα_attikanea_αποκαλυπτουν
anti-amazon.blogspot.gr/201710/2008-alter-o.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...