Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Tους είχαμε δώσει και σπίτι, για να μην χάσουμε την ράτσα.





Τα κινητά τηλέφωνα και ο ηλεκτρονικής υπολογιστής του 32χρονου από τη Συρία που κατηγορείται για συμμετοχή ως μαχητής στον ISIS και συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας. «Ήταν ISIS στη Συρία, τώρα δεν είναι», λέει η σύζυγός του  

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Αρχές βρήκαν στο κινητό του τηλέφωνο φρικιαστικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Στα ανατριχιαστικά βίντεο που βρέθηκαν στην συσκευή του, εμφανίζεται ο ίδιος – μάλλον κάπου στη Ράκα, στη Συρία, να έχει ξαπλωμένους στο έδαφος κρατούμενους του ISIS, τους οποίους έπιανε από τα μαλλιά και τους σήκωνε για να φανούν τα πρόσωπα τους στην κάμερα. Επιπλέον, βρέθηκαν και φρικιαστικά βίντεο με αποκεφαλισμούς, τα οποία εκτιμάται ότι έχει τραβήξει ο ίδιος.
Ο 32χρονος έφυγε από τη Συρία το 2013. Έμεινε εκεί τρία χρόνια και το 2016 ήρθε στην Ελλάδα μέσω Λέρου. Έμειναν σε καταυλισμό στην Αθήνα και έναν χρόνο μετά κατέληξαν στην Θεσσαλονίκη.

Στις έρευνες συμμετέχουν τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και η ΕΥΠ.



Αυτός είναι ο 32χρονος Σύρος τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ! Εκπαιδευμένος τρομοκράτης, που γνωρίζει πώς να μην…καρφώνεται – Τι ψάχνουν τώρα οι Αρχές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...