Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τώρα έδεσε το γλυκό. Ο Μπάρμπα Φώτης στο αμύνης.



Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα. Μάλλον πλάκα μας κάνει ο Αλ6ς
Ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. 
 Ο Γιάννης Δραγασάκης αναβαθμίστηκε σε υπερυπουργό Οικονομίας αναλαμβάνοντας τη θέση του Παπαδημητρίου, παραμένοντας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο υπουργός λαθροΜεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την προσφορά του στην κυβέρνηση.
Στην κυβέρνηση μπαίνει ο μπάρμπα Φώτης Κουνέλης ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Δ. Βίτσα ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο τελευταίος, θα μετακινηθεί στο υπουργείο λαθροΜεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος παρουσίασε πρόσφατα πρόβλημα υγείας.
Υφυπουργός Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη
Υφυπουργός Εργασίας, ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος.
Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναλαμβάνει ο κ. Στρατής.




ΠΕΦΤΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ !!!



H αποπλάνηση ενός π@ρνόγερου...

 

Καμμένος για Κουβέλη: «Πατερίτσα και άρχοντας των μαξιλαριών» (απολαυστικό video)




Ξεπέρασε ακόμη και τον….μπουμπούκο. 

 

Τσίπρα….Τώρα οι κομπάρσοι είναι χρήσιμοι για την… θεατρική σκηνή σου;  

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιστροφή Κουβέλη αποτελεί μια νίκη για τα ΚΑΠΗ του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως ο Τσίπρας, επειδή και αυτός είναι μαλάκας, να νομίζει ότι ένας δικηγόρος στο υπουργείο αυτό θα κάνει καλύτερα συμβόλαια. Αυτά ούτε ο Λάτσης δεν τα κάνει. Ο Κουβέλης δεν μπορούσε να φυλάξει ούτε την έπαυλη του Ιόλα για την οποία ήταν υπεύθυνος και χάθηκαν όλα τα αρχαία από μέσα, πολλά εκατομμύρια ευρώ με μνήμες από πολιτικούς που πέρασαν να δουν τις παραστάσεις.... Έριξε τη κυβέρνηση Σαμαρά και χέστηκε ο Πολύδωρας. Αλήθεια τι κάνει αυτός; Αυτός και ο Ανδριανόπουλος έχουν λείψει. Στο τέλος όλοι γινόμαστε φίλοι, όταν το συμφέρον μας ενώνει. Δέστε τον πάστορα Κουβέλη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Φ. Κουβέλης είναι ένα πρεζόνι της εξουσίας, ένας τύπος με τόνους αναλγησίας, και σάπιος μέχρι το μεδούλι, βρισκόμενος σήμερα στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, βάζει πλώρη για να εξαγνιστεί κι αυτός στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ. (Φυσικά ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος).

Ανώνυμος είπε...

Οταν ξεψυχα ο γαιδαρος κλανει ετσι δεν λενε;

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιαδηs:"Τι Κουβεληs τι Καρατζαφερηs"
Μιλωνταs στον ΒΗΜΑ FM 99.5 ο κ.Γεωργιαδηs ο οποιοs ηταν βουλευτηs του ΛΑΟΣ οταν το συγκεκριμενο κομμα ειχε συμμετασχει στην κυβερνηση Παπαδημου αλλα επειτα μετακομισε στη Ν.Δ δηλωσε συγκεκριμενα:<< Βαζω στοιχημα οτι ο κ.Κουβεληs θα καταληξει σαν τον Γιωργο Καρατζαφερη >>!

Ανώνυμος είπε...

Θα περιγραψω ενα αλληγορικο αληθινο γεγονος.
Οταν οι KISS επανασυνδεθηκαν και εδωσαν την πρωτη τους μεγαλη συναυλια με τη συμμετοχη της κλασσικης ορχηστρας της Αυστραλιας, καποιοι μουσικοι εξ αυτων αντεδρασαν λεγοντας πως εμεις σπουδαζαμε τοσα χρονια κλασσικη μουσικη και θα παιξουμε μαζι με αυτους;
Τους ξαποστειλαν χωρις δευτερη σκεψη απο την ορχηστρα.
Και τι απαιτησαν οι αθεοφοβοι οι KISS?
Θα το καταλαβeτε στο video, ειναι οφθαλμοφανεστατο.
Με λιγα λογια, αυτος που παιζει το ντεφι ολοι οι υπολοιποι θα χορεψουν στο ρυθμο του, ετσι ακριβως γινεται και στην πολιτικη.
https://youtu.be/5k72YwnY0xI?t=7s

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να το περιμενε πως οι Ελληνες θα ψηφιζαν Συριζα για να Παρουν το υπουργειο αμυνας ο Καμμενος και ο Κουβελης . Ας συνεχισουμε να πιπιλαμε τη καραμελα του Πλευρη
πως για ολα φταινε οι Αμερικανοι και οιΕβραιοι τρομαρα μας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΟΣ .... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΑ ΚΑΡΓΑ ΕΒΡΑΙΟΣ .
ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ?? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?? ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΩΝΤΕ.... ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.... ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ?? ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ !!!
Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΕΙ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ......

Ανώνυμος είπε...

Για τον προτελευταιο αναγνωστη με ολη τη συμπαθεια και να με συγχωρει. Ο μπαρμπα Κουβελης ειναι μονιμος δικηγορος του ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)
Οσο για τους Πλευρηδες τους εχω χεσμενους για να μην παρεξηγηθω.

Ανώνυμος είπε...

Την απαντηση γιατι οι Εβραιοι μας "πηγαινουν με χιλια" μου την εδωσε αυτο εδω το μπλογκ, του Ιχνους. Διαβαστε περι Χανουκα και Μακκαβαιων κυριως περι Μακκαβαιων, εκει ειναι οι απαντησεις.
Οι περισσοτεροι θα γνωριζετε την ομαδα Macabi ισως και τη μπυρα τους Macabi.
Θα καταλαβετε επισης γιατι εχουν εδραιωθει στη Θεσσαλονικη και την θεωρουν δευτερη πατριδα τους........ Αν δεν το καταλαβατε σημαινει για καποιους, ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ!
Η Μακεδονια τελικα δινει ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ στους επαφθολμιωντες!

Ανώνυμος είπε...

Με Ποια Ιδιοτητα Αναφερεται ο Καρατζαφερηs ωs<< ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ >>και<< ΝΟΝΟΣ >>Απο Τουs...εμπορουs οπλων.;;;
Ποια η αναμειξη και του...<>που επεδεικνυε για τα εξοπλιστικα προγραμματα ο Τηλεπροεδροs Καρατζαφερηs αναφεροταν απο τουs εμπορουs οπλων και αυτοs ωs<< Μπροσταντζαs >>και...<< Νονοs >>...!!!-Υπουργοs δεν ηταν,Υφυπουργοs με την συγκεκριμενη αρμοδιοτητα επισηs δεν ηταν,πωs και γιατι οι ε μ π ο ρ ο ι ο π λ ω ν τον αποκαλουσαν με αυτα τα ατιμωτικα και χαρακτηριστικα...<< παρατσουκλια >>...!!!-Στο ονομα και για λογαριασμο τινων ενεργουσε και ηθελε τοσο πολυ την παραλαβη του γερμενου υποβρυχιου;;;-Αλλωστε τι αλλεs αποδειξειs χρειαζονται οταν στιs 18-3-2010 μαζι με το ΠΑΣΟΚ ο Καρατζαφερηs ψηφισε την παραλαβη του<< πλωτου φερετρου >>στο...ονομα του Ζητωπατριωτη.;;;-Γιατι δεν βγηκε στον Χατζηνικολαου να διαψευσει το Βασιλακο οπωs ειχε το θαρροs να το κανει ακομη και ο Κουρηs τηs Αυριανηs.;;;Γιατι τελοs οι<< Ναυλωμενεs Oυκρανεζεs >>των Μ.Μ.Ε.ετσι απο δημοσιογραφικο ενδιαφερον δεν ρωτουν τον Τηλεπροεδρο για τιs καταγγελιεs.;;;-Μεταξυ των ονοματων ο Βασιλακοs που λεει οτι πρεπει να καταθεσουν,ειναι και ονοματα δημοσιογραφων οι οποιοι<< αποτελουν αναποσπαστο κομματι των εμπορικων δημοσιων σχεσεων των ξενων εταιρειων και των Ελληνων αντιπροσωπων τουs >>οπου πρωτο και καλυτερο φιγουραρει το ονομα του διαπιστευμενου στο ΥΠ.ΕΘ.Α.<< στενου >>φιλου και<< Ειδικου Συμβουλου >>του Καρατζαφερη του...Δημητρη Βερυκιου ...!!!Τοσο<< στενεs >>ειναι οι σχεσειs τα τελευταια χρονια των Καρατζαφερη-Βερυκιου που εσπασαν οι κομματικεs αριστερεs καταβολεs του Βερυκιου και συμφωνα με δημοσιευματα,φερεται και ωs ΥΠ.Βουλευτηs με τον...Καρατζαφερη στο Επικρατειαs...!!!Εμειs δεν πιστευουμε στην θεωρια περι<< πορτοφολαδων του Πατριωτισμου >>...Πιστευουμε ομωs οτι περασαν τοσεs ημερεs απο τιs καταγγελιεs Βασιλακου και ακομη μια διαψευση για λογουs στοιχειωδουs πολιτικηs και ηθικηs ευαισθησιαs ειναι εδω και τωρα απαραιτητη..Η αποφυγη δια τηs σιωπηs μπορει προσωρινα-κατα κανονα-να ευννοει ενοχουs οχι ομωs και αυτουs που αναζητουν την αληθεια...
Και ο Θανοs Πλευρηs προσκυνησε τουs Εβραιουs!
Κ.Πλευρηs:Αγωνιστηs ο Καρατζαφερηs!
Μεγαs Κ.Πλευρηs:Ο ΛΑ.Ο.Σ πρεπει να μπει ξανα στη Βουλη!
ΠΛΕΥΡΗΣ Κ:Ο Καρατζαφερηs αγωνιζεται για την Ελλαδα!
Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;Σημαδι Μετανοιαs;

Ανώνυμος είπε...

Εποφθαλμιωντες επρεπε να γραψω, το κοιταγα το ξανακοιταγα οταν το εγραφα, δεν μου καθοταν αλλα δεν μπορουσα να το αντιληφθω το λαθος καθως το εγραφα.

Ανώνυμος είπε...

<< Στην διαμορφωση των τιμων επι υπουργιαs Γεωργιαδη σημαντικο ρολο διαδραματισαν προσωπα οπωs η Μαρια Σκουρολιακου και ο Δημητρηs Λιντζερηs απο πλευραs ΕΟΦ και ο Χαραλαμποs Καραθανοs πρωην υποψηφιοs ευρωβουλευτηs και πολιτευτηs του ΛΑΟΣ οι οποιοι ηταν μελη τηs επιτροπηs τιμων.
Ο δε Καραθανοs ηταν και αναπληρωτηs προεδροs τηs και σε αυτη την περιπτωση"αναφερει ο μαρτυραs"γνωριζω οτι τα ατομα αυτα διαμορφωναν τιs τιμεs επ΄ωφελεια τηs Novartis και θεωρω λογικα δυνατον να γινονται αυτα εν αγνοια του υπουργου που ειχε και την ευθυνη εγκρισηs των τιμων!
Κουιζ:Ο ΦΟΝ ο ΔΟΝ και η τουρλοκολον...
ο φον καγκελαριοs τζιμυ ο τυροπιτακιαs(το ζωηρον κορασιον στην επιτροπη προμηθειων)και ο δον σαβανοτσεπηs ερωτυλοs βαψωμαλλιαs γερονταs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...