Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Καρατζαφέρης: Tσίπρας – Μητσοτάκης 10 - 0

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα
το καμπουρη το χοντρο εχει γνωμη για το σκανδαλο
θα μας πει τι εχει γινει με το ιων δραγουμης;

Ανώνυμος είπε...

Γλύφοντας πάλι θα την γαζώσει. Ίσως το κάνει περιφερειακό-λαθρο-πανελλαδικό.

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ.... ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΛΟΟΥΝ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Απαλλαχθηκε απο την φοροδιαφυγη ο Γιαννηs Καρατζαφερηs!
H μεταβολη τηs κατηγοριαs απαλλαξε τον γνωστο δημοσιογραφο Γιαννη Καρατζαφερη γιο του Γιωργου Καρατζαφερη απο την καταδικη για την...αμελεια του να μην δηλωσει καταθεσειs που ειχε στο εξωτερικο!
Νωριτερα σημερα ο Γιαννηs Καρατζαφερηs βρεθηκε στο εδωλιο του Τριμελουs Πλημμελειοδικειου Αθηνων κατηγορουμενοs για φοροδιαφυγη δηλαδη τη μη δηλωση καυαθεσεων στο εξωτερικο!
Κατα την διαρκεια τηs απολογιαs του ο γνωστοs δημοσιογραφοs υποστηριξε οτι<< Δεν ειχε ακουσει πωs επρεπε να δηλωνει τιs συγκεκριμενεs καταθεσειs >>και οτι δεν απεκρυψε σκοπιμα τα εισοδηματα!
Αυτο προκαλεσε την αντιδραση του εισαγγελεα τηs εδραs ο οποιοs του υπενθυμισε οτι ειναι<< δημοσιογραφοs >>και ωs εκ τουτου οφειλε να ειναι ενημεροs για την συγκεκριμενη υποχρεωση του!
Ερωτηθειs δε για το που βρηκε αυτα τα χρηματα ο πληρεξουσιοs δικηγοροs του ΑΘ.Βαρλαμηs χαρακτηρισε λογικο να προεβη σε αποταμιευσειs αφου<< εβγαζε 400.000 ευρω το χρονο >>!
Ωστοσο το δικαστηριο εκανε δεκτο το αιτημα του Γ.Καρατζαφερη για μεταβολη τηs κατηγοριαs απο δολο σε αμελεια και ωs εκ τουτου λογω ενοs παλαιοτερου Νομου για την αποσυμφορηση των φυλακων(2012)που προεβλεπε παυση τηs ποινικηs διωξηs για αδικηματα για τα οποια απειλειται ποινη φυλακισηs εωs και ενα ετοs ο δημοσιογραφοs απαλλαχτηκε απο την κατηγορια!
petraskandalou.com/26456/
Master Quiz:Ποιοs ειπε"μπαμπα κανονισε να μαs βαλουν στο ιδιο κελι;"
α)η αλοιθωρη αποβολη;
β)ο κερατομπεκατωροs;
γ)ο πρωκτορουφoπουροs tercs kaikos;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι που λέει οσοφός λαός μας
κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό καρατζαρπάχτρα
σόι πάει το βασίλειο
και η δικαιοσύνη στραβώθηκε τελείως

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...