Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο συνωστισμός της Ρεπούση, δημιουργήθηκε από ….αυτό-πυρπόληση.



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στη Σμύρνη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, για τις εκλογές του 24ης Ιουνίου. 
Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά, «το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε στην κληρονομιά αυτής της ωραίας πόλης είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη, την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που έχει βγει το όνομα στους Τούρκους. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή τα έχουν κάνει αυτοί που λένε τον εαυτό τους πολιτισμένο», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλλον από ανάφλεξη λουλά, σε Τούρκικο τεκέ άρχισε όλη η ζημιά. Επεκτάθηκε και σε διπλανούς με αποτέλεσμα να καεί σχεδόν όλη η Σμύρνη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καηκε ΟΛΗ η Σμυρνη.Οι συνοικιες των Τουρκων,των Εβραιων και των Φραγκολεβαντινων εμειναν αθικτες.Οι Τουρκοι εκαψαν τις Ελληνικες συνοικιες-που αποτελουσαν και το μεγαλυτερο μερος της πολης-και την Αρμενικη συνοικια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό και δημοκρατικό “Ιχνος”, να γράψω ποιος έκαψε τη Σμύρνη και αν υπήρξε συνωστισμός, ή θα με βρίζουν οι “απογόνοι της σποράς των ηττημένων” γενεές εκατό!
Γιατί όπως πολύ καλά γνωριζετε, άλλο η λογοκρισία και άλλο η βωμολοχία!

Ανώνυμος είπε...

12:58

Δεν ειπες οτι δεν θα ξαναγραψεις;
Τσ τσ τσ,παντα ψευτες αυτοι οι κομμουνιστες οπαδοι της Σουλτανας-Κλαρας-Κοντσιτας...

Τι σκουζεις ρε ΕαμοΒουλγαρε;
Ερχετε ο πολεμος,ο λακκος σε περιμενει.Κανε κατι καλο για την χωρα,δεν λεω για την Πατριδα αφου δεν εχεις τετοια.Αστην με ενα στομα λιγοτερο να ταϊζει και αδειασε της τη γωνια.Δεν χρειαζεται να κανεις πολλα:Μετα το σκαψιμο,θα γονατισεις στην ακρη του λακκου κοιτωντας προς τα κατω...

Ανώνυμος είπε...

ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχχχχα
χαχαχαχαχααααχαχχχχαχαχαχαχαχα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...