Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Έλα ρε. Θα αναβαθμίσουμε τα… Ζάσταβα σε…Μερσεντές.



Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.
Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών.
Με παρέμβαση του ίδιου του Ν.Τραμπ, επήλθε τελικά συμφωνία μεταξύ της Ελλάδος και των ΗΠΑ για την αναβάθμιση των 85 μαχητικών αεροσκαφών F-16C/D Block 52+ και «Advanced» στην έκδοση Viper της μακράς εξέλιξης του F-16, με ραντάρ AESA και σύστημα επικοινωνιών Link 16, αλλά και στη αναβάθμιση των παλαιών (παραλαβή 1996-1998) F-16 Block 50, στην έκδοση «Advanced».

 

1,2 δις ευρώ για αναβάθμιση 80 F16 στην έκδοση Viper είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο απο γεννήσεως Ελληνικού κράτους μετά τα Μνημόνια και τα κοιτάσματα… 

 

 

Πάιατ για τα F-16: Μεγάλη μέρα για το υπ. Εθνικής Αμυνας -Συγχαρητήρια στον Καμμένο  

 

 

Με παρέμβαση Ν.Τραμπ «πέρασε» το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν εισαι αντιαμερικανος απο τα γεννοφασκια σου ετσι τους κατατροπωνεις, δειχνοντας τους ποσο εξαρτημενοι και υποτελεις ειναι οι Αμερικανοι μπροστα σε μια χωρα που εχει ισχυρη κυβερνηση της αριστερας.

Ανώνυμος είπε...

το 2026 που θα ερθουν και τα τελευταια θα θελουν παλι αναβαθμιση, οποτε καλα κρασα!!!!
καλοφαγωτα τα δισεκατομυριακια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...