Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Και εμείς νομίζαμε οτι είθελε να τον κεράσει...γκαζόζα..


Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, λοιπόν, προέβη σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος, μικρός δεν είναι για το ραντεβουδάκι μεταξύ του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ και του Σταύρου Θεοδωράκη και  τον ρόλο που έπαιξε ο πρεσβευτής  Ύπατος Αρμοστής Πάιατ στην εξεύρεση των προθύμων για την υπερψήφιση της προδοσίας της Μακεδονίας μας. Έτσι, αναφερόμενος στην «δέσμευση» για υπερψήφιση της Συμφωνίας, που επικαλέστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης («μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα», τον αποκάλεσε ο Ψαριανός…), τόνισε τα εξής:
«Εγώ είπα ότι έτσι κι αλλιώς κατά συνείδηση θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μετά τη διαγραφή Δανέλλη να συμφωνήσουμε σε μια κοινή στάση και να πάμε σε «παρών» και ο Σταύρος μας είπε ορθά κοφτά ενώπιον 45 ατόμων ότι έχει δεσμευτεί να ψηφίσει τη Συμφωνία χωρίς να μας πει απέναντι σε ποιον έχει δεσμευτεί. Ας μην τα ανακατεύουμε άλλο τα πράγματα γιατί βρωμάνε. Υπάρχουν συναντήσεις περίεργες, συμφωνίες περίεργες, υπάρχει ανάμειξη πρεσβειών σε συγκεκριμένες συναντήσεις ας μην τα σκαλίζουμε. Εγώ είπα ότι για τη Συμφωνία των Πρεσπών προηγήθηκαν δεκάδες μυστήριες συναντήσεις πολλών ανθρώπων. Ρωτήστε τον Κοτζιά και τον Καμμένο για τις μαύρες σακούλες, τις βίζες και τον Σόρος. Γιατί ο πρωθυπουργός κάνει τον Κινέζο;».
Καταλάβατε τώρα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

...του το είπε ο...Πάϊατ.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

-> Όσοι Έλληνες έχουν καθαρή καρδιά, καθαρό νου και καθαρό μέτωπο, να διαβάσουν την "Νέα Εθνική Θέση για τη Μακεδονία" και να λάβουν τις αποφάσεις τους
->> Μας καλεί η Ιστορία
>> Η πραγματικά εθνική θέση για τη Μακεδονία

Η πραγματικά εθνική θέση για το θέμα της Μακεδονίας, εκφράστηκε πρώτα στην Έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ο.Κ., τις 16 Δεκεμβρίου του 1991, οπότε λαμβάνεται απόφαση να αναγνωρισθεί το δικαίωμα ανεξαρτητοποίησης των επιμέρους ομόσπονδων Δημοκρατιών της Γιουγκοσλαβίας, μεταξύ των οποίων και η μέχρι τότε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας», υπό τους εξής όρους: Η κάθε μια ομόσπονδη δημοκρατία «να δεσμευθεί ότι θα υιοθετήσει συνταγματικές και πολιτικές εγγυήσεις που εξασφαλίζουν ότι δεν έχει εδαφικές διεκδικήσεις κατά γειτονικού κράτους-μέλους της Κοινότητας και ότι δεν θα διεξάγει εχθρική προπαγάνδα εναντίον γειτονικού κράτους-μέλους, συμπεριλαμβανόμενης και της χρήσης ονομασίας που συνεπάγεται εδαφικές διεκδικήσεις».
Στις 18 Φεβρουαρίου 1992 και ενώ στους κόλπους της Ε.Ο.Κ. αναπτύσσονται δυναμικές ανατροπής της απόφασης του Δεκεμβρίου, συγκαλείται σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην οποία συμμετέχουν Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Παπαρήγα και Δαμανάκη, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς. Στη σύσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση την κ. Παπαρήγα, συμφωνούν για κοινή γραμμή πλεύσης, σε μια ονομασία που δεν θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της.
Μετά από την έκφραση της εθνικής αυτής θέσης μέσω του Συμβουλίου Αρχηγών και παρά τις τάσεις που υπήρχαν στην Ε.Ο.Κ., στη Διάσκεψη Κορυφής που έγινε στη Λισαβόνα, τις 25 Ιουνίου 1992, οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης αποφασίζουν να μην αναγνωρίσει η Ε.Ο.Κ. τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, αποδεχόμενη τις ελληνικές θέσεις - προτάσεις.
Αυτά είναι τα επιτεύγματα μιας πολιτικής που στηρίζεται σε εθνικό μέτωπο και σε μια εθνική θέση.

Γιατί στη συνέχεια ..> https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/02/blog-post_49.html


>> Να ενωθούμε γύρω από αυτήν τη θέση οι Έλληνες, όλοι οι Έλληνες, να απομονώσουμε τους εξωνημένους πολιτικούς που περί άλλων τυρβάζουν, να γίνουμε μια γροθιά και θα νικήσουμε.
Να είστε σίγουροι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...