Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Aπέδωσε η...μακροχρόνια προετοιμασία.


O Ύπατος Αρμοστής του προτεκτοράτου είπε και τα εξής για την νέα υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως  η υπουργοποίηση της οποίας, στο συγκεκριμένο υπουργείο, είχε προαναγγελθεί από τα μέσα ενημέρωσης ΠΡΙΝ από τις εκλογές:
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με την Νίκη Κεραμέως ως υπουργό Παιδείας. Ανυπομονώ να εργαστώ μαζί της για να την στηρίξω. Αυτή κι εγώ έχουμε περάσει χρόνια μιλώντας γι’ αυτό τα θέματα. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε τα λόγια μας πράξη…».
Εύλογες απορίες προκύπτουν από τα θερμά λόγια του Ύπατου Αρμοστή: άραγε που «μιλούσαν» για τα ζητήματα της Παιδείας –και μάλιστα για χρόνια!- με την Κεραμέως; Στα άντρα της CIA και στις σκοτεινές στοές της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στις συνεδριάσεις της οποίας η μαντάμ είναι μεταξύ των «εκλεκτών» καλεσμένων; Και υπό ποια ιδιότητα «μιλούσε» με τον Πάιατ η λεγάμενη; Αυτήν της… μελλοντικής υπουργού Παιδείας του προτεκτοράτου;

2 σχόλια:

Δημητρης Κ. είπε...

Απο που ξεφυτρωσαν τοσοι και τοσες,γονοι...προθυμων αδιαντροπων ??

Ανώνυμος είπε...

Οι εωσφοριστές Ιλουμινάτι που κυβερνούν τις ΗΠΑ δεν ξεχνούν ποτέ τους ανθρώπους τους, καθώς η Κεραμέως είναι υψηλού βαθμού Μασόνα και ήδη προσκεκλημένη της σκοτεινής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ.
Η Παιδεία επιστρέφει στα χέρια της Ελληνόφωνης και της Διεθνούς Μασονίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...