Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

«Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος»


Οι «υποψιασμένοι» καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή σε τι αποσκοπούσε η προπαγάνδα περί ατομικής ευθύνης, η οποία πήρε εκκωφαντικές διαστάσεις από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να παίρνονται μέτρα ενάντια στην πανδημία της CoviD-19.
Αναγορεύοντας την ατομική ευθύνη στο ύψιστο των ζητημάτων προστασίας το κράτος προσπαθεί  να κρύψει  τις δικές του εγκληματικές ευθύνες.

Ατομική ευθύνη φυσικά και υπάρχει σε συνθήκες τέτοιας κρίσης. Ο καθένας πρέπει να καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια για να προστατεύσει τον εαυτό του και την κοινωνία. Όμως τα ΜΜΕ έδειχναν εκείνους που μαζεύονταν  έστω και σε αραιή συγκέντρωση  σε κάποια παραλία και όχι τους νοσοκομειακούς που παίζουν καθημερινά την ζωή τους σε συνθήκες γαλέρας.

Οι κρατικές ευθύνες απλώνονται σε τρία επίπεδα. Πρώτο, στο επίπεδο της έγκαιρης λήψης μέτρων προστασίας από την επερχόμενη επιδημία. Δεύτερο, στο επίπεδο της διαχείρισης της επιδημίας από τη στιγμή που ξέσπασε και στην Ελλάδα. Τρίτο, στο επίπεδο της ανάπτυξης μηχανισμού περίθαλψης αυτών που θα νοσήσουν. Και στα τρία επίπεδα, οι κρατικές ευθύνες είναι τεράστιες και εγκληματικές.

Βέβαια, ο μηχανισμός προπαγάνδας της κυβέρνησης, αλλά και το δίκτυο των αστικών ΜΜΕ που σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρουν να συντονίζονται και να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα, παράλληλα με την εμετική ανάπτυξη της θεωρίας της ατομικής ευθύνης, που πήρε ακόμα και χαρακτηριστικά κοινωνικού ρατσισμού, φρόντισαν (και εξακολουθούν να φροντίζουν) και για τη δημιουργία «ιερών αγελάδων».

Ο Μητσοτάκης περιβάλλεται με το φωτοστέφανο του πολιτικού που ενήργησε πιο έγκαιρα από άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους του. Ο Τσιόδρας ενδύεται με χλαμύδα ή φουστανέλα (ανάλογα με τον οίστρο του κάθε καρα-γκιόζη δημοσιολόγου) και παρουσιάζεται ως ο ήρωας που σώζει το έθνος.


“Αν δεν προμηθευτούν μάσκες και στολές τα νοσοκομεία θα αρρωστήσει όλο το μάχιμο προσωπικό” – Πάνω από 100 οι γιατροί και οι νοσηλευτές με κορονοϊό, 500 σε καραντίνα 


Τα σκυλιά του Κούλη .
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε μου σου βρηκα ΘΕΜΑΤΑΡΑ απο σπονδα. Διαβασα για καποιον Μάνος Λογοθέτης Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής,
Για να δω λεω ποιος ειναι παλι αυτος.

Ροταριανός Όμιλος Σάμου : Δωρεά 250 Test Mantoux

Τη δωρεά παρέλαβε ο Ιατρός Μάνος Λογοθέτης, συντονιστής του ΚΕΕΛΠΝΟ Σάμου, ο οποίος ευχαρίστησε τους Ροταριανούς για την προσφορά τους.

Εχει και φωτογραφιες απο την παραλαβη

Ικαριακή Ραδιοφωνία 92.8FM

https://www.ikariaki.gr/%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC-250-test-mantoux/

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΕΣ ΒΝΤΕΑΚΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΑΖ, ΔΥΟ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ,,,,,,, ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=4SpGnX8pU0k

Ανώνυμος είπε...

το κοντοκλωτσι τσι βγαινιωσ τηs διασημηs σχοληs PERISTEROXESMENOS MPOYRDES OF TRIXES!
KOYIZ:Για δυνατουs λυτεs ποιοs ειναι αυτοs o αψηλοs ...
α)ο εξωδικοs πηδοκαγκελοs κοντοκουκουναρηs ειπε 1.78
β)ο παρλαπιπαs βαψωμαλλιαs τσιρλαs μανολιδηs δηλωσε 1.77
γ)αν δεν ξερετε ξυστε τουs ορχειs σαs!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...