Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Θα χάσουμε το Αιγαίο με ...δικαστική απόφαση...


....Έτσι θα έχει άλλοθι ο Κούλης για την νέα προδοσία.

Νέο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα και τις απανωτές προκλητικές δηλώσεις από Τούρκους αξιωματούχους. Παράλληλα, είπε ότι «είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε διάλογο με την Τουρκία για τις θαλάσσιες ζώνες κι αν τελικά συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, υπάρχουν πάντα τρόποι να μεταφέρουμε το θέμα στη Χάγη».





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε μου σε διαβαζω και ας μην σχολιαζω απλα εχω χασει λιγο τα νερα μου καλοκαιριατικα, βασικα φορτωνω προμηθειες και κατι ψιλο επισκεψεις για να τρωμε λιγο τσαμπε, το λεω δεν ντρεπομαι χα χα χα χα, αλλα ανεβαζε και εσυ κανα θεματακι εχεις μεινει στασιμος τον τελευταιο χρονο σου εχει φυγει η ανεμελεια που ειχες αυτη η αθυροστομια και οι πανεξυπνοι τιτλοι που τους στολιζες ΟΛΟΥΣ τους ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ......... ΣΩΣΟΥΝ, ξερεις. Σε αγαπαμε και σε γουσταρουμε να το ξερεις. ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ/ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να βλεπεις, γι αυτο δεν θελω να σχολιαζω, γιατι βριζω. Προσεξε να δεις τωρα, μολις μπηκα στο πορν νιουζ.

Φ. Γεννηματά για ιδιωτικοποίηση νερού: «Η κυβέρνηση φέρνει ιδιώτες από την πίσω πόρτα»

ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΝΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΙΡΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΡΙ ΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΕΣ!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...