Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Θα γίνει της ζαρντινιέρας το κάγκελο.





Νωρίς το πρωί ο δήμος Αθηναίων ξεκίνησε εργασίες προκειμένου να τοποθετήσει μεγάλες ζαρντινιέρες με φυτά ανάμεσα στις λωρίδες που παραμένουν για χρήση από τα αυτοκίνητα και σε εκείνες που παραδόθηκαν σε πεζούς και ποδήλατα για.... να έχουν «όπλα»  οι κουκουλοφόροι..


Ξεκίνησε ο «Μεγάλος Περίπατος» των Αθηνών...


Αυτή η οικογένεια του κρατικοδίαιτου Μητσοτακιστάν τρολάρει τους ψηφοφόρους της επειδή έχει καταλάβει περί τι εθελόδουλων ουγκάνων πρόκειται.  Η ίδια είναι εκτός τόπου και χρόνου μεγαλωμένη και γαλουχημένη στο προστατευόμενο περιβάλλον των ανακτόρων της φαμίλιας χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Πήγε και έβαλε ο Ντορογιός δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για τον διαβόητο Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας λαμαρινένιες(!) ζαρντινιέρες λίγα εκατοστά από τον δρόμο, με γωνίες που αν πέσει πάνω με το κεφάλι μοτοσικλετιστής έστω και με μικρή ταχύτητα, θα τον κάνουν σουβλάκι.

Οι οποίες γωνίες των ζαρντινιέρων νομοτελειακά μετά από λίγους μήνες (εάν επιζήσουν από τους κουκουλοφόρους) , θα είναι και σκουριασμένες, στραβωμένες και με κομμάτια να εξέχουν. Έτσι για να μην αφήνουν καμία πιθανότητα επιβίωσης σε περίπτωση τροχαίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως κανεις ετσι, δινει δουλειες σε λαμαριναδες σε φαρμακοποιους και στις εφημεριες του ΚΑΤ. Εχει επιχειρηματικο μυαλο τι ειναι τυχαρπαστος; Κοτζαμ απογονος του Μητσοτακουλα ειναι δεν ξερει απο μπιζνες; 11 τουαλετες ξερεις πολλους να εχουν στο σπιτι τους;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...