Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Eίμαστε το μαύρο πρόβατο ...όλων;



Κανένα ελληνικό αεροδρόμιο δεν είναι ασφαλές σε ότι αφορά τους ελέγχους και τους κινδύνους που διατρέχουν οι επιβάτες από τον κορωνοϊό αποφάνθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Οργανισμού διασυνοριακής ασφάλειας Schengen που καθορίζει το τι είναι ασφαλές και το τι όχι εντός της ΕΕ.
Στη λίστα που κατάρτισε η Κομισιόν σε συνεργασία με τον Οργανισμό Schengen, για τα ασφαλέστερα αεροδρόμια στην Ευρώπη και τον κόσμο από πλευράς επικινδυνότητας μετάδοσης του κορωνοϊού δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό αεροδρόμιο και μάλιστα ούτε καν το «Ελευθέριος Βενιζέλος»!
Εκτός από τα τουρκικά αεροδρόμια, ασφαλή είναι τα γαλλικά αεροδρόμια, τα βρετανικά, τα ιταλικά, τα ισπανικά κλπ. χωρών που μετρούν κάπου 150.000 νεκρούς. 
Δείτε την σχετική λίστα όπως δημοσιεύθηκε στο schengenvisainfo.com
Κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση τα αεροδρόμια του Αφγανιστάν(!) και του Ιράν είναι πιο ασφαλή από κορωνοϊό από της Ελλάδας, το ίδιο ισχύει και για τα τουρκικά αεροδρόμια τα οποία επίσης θεωρούνται «ασφαλή».
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη λίστα με τα ασφαλή αεροδρόμια από τον κορωνοϊό βρίσκονται όλα τα αεροδρόμια στο Ιράν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Κουβέιτ, την Τουρκία και το Κατάρ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνουν τα πάντα να μας στραγγαλίζουν. Το ίδιο και με τα οικονομικά. Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι ήρθε η ώρα να χαιρετηθουμε.!

john είπε...

ο Τιτλος ειναι "List of Airports that Need to Take Extra Safety Measures"
Δηλαδη, Λίστα των αεροδρομίων που πρέπει να λάβουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ μέτρα για την ασφάλεια.

Και πολυ σωστα δεν ειμαστε σε αυτη τη λιστα, αφου εμεις ΔΕΝ χρειαζεται να παρουμε εξτρα μετρα.

Η λιστα δηλαδη κατονομαζει τα αεροδρομια των χωρων που ΕΧΟΥΝ προβλημα, οχι αυτες που ΔΕΝ εχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΔΕΣ ΑΥΤΟ
--------------------

ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΠΗΡΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ Ε Ρ Τ 1
ΓΙΑΤΙ?????????

γιατι .......
η Νάντια Κοντογεώργη είναι αδερφή του Θανάση Κοντογεώργη Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

https://www.facebook.com/metanoeiteradioshow/?hc_ref=ARQ1s9xh-sV9eBkvQuBMzNVHWP3UZNszJEPw2zesQ5uc088bX1HNJVhwIOr8kMrOsfE&fref=nf&_

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η john είπε...
ΣΩΣΤΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...