Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Φταίει ο κορονοϊός ηλίθιε.

 

Στο βίντεο ένα  άλλο «κέντρο φύλαξης» σε μαλακό υπογάστριο.

Ένα ακόμη ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πάει να γίνει με την επέκταση ή την δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, Είναι τόσο μεγάλο το λάθος, που οι μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν. Απλώς, όταν το πληρώνει ο τόπος, αυτοί δεν θα υπάρχουν, αλλά το τεράστιο κακό θα έχει γίνει και η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη.Είναι πράξη επιπόλαια και επικίνδυνη, εκτός κι αν είναι εσκεμμένη ενέργεια ,οπότε αποτελεί Εθνική προδοσία!

Το 74 που ήρθαμε σε ρήξη με την Τουρκία άδειασε όλο το τρίγωνο του Εβρου από πολίτες .Να δούμε εάν θα γίνει κάτι, ποιος θα αδειάσει τα στρατόπεδα των λάθρο που εγκαθιστούν εκεί..

 

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου: «Θα μάς χτυπήσουν πισώπλατα στον Έβρο»._

 

Κάτοικοι τού Φυλακίου Έβρου, το 2016... Εν τέλει, πληροφορηθήκαμε ότι, όχι 1.500, αλλά 5.000 λαθρο-εισβολείς-κατακτητές-τζιχαντιστές, «φυτεύονται», στο χωριό τους !!! ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΗΣ 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «Ρίμινι» τής Νέας Ορεστιάδος Κ Α Ι τού 21ου Συντάγματος Πεζικού τής Πλάτης Τριγώνου...

 

A Π Ι Σ Τ Ε Υ ΤΟ !! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΕ HOT SPOT! ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»

 

Χάος στο κέντρο της Χίου από συγκρούσεις «προσφύγων»: Με λοστούς έσπειραν τον τρόμο στους κατοίκους!(βίντεο)


Με παραχωρήσεις ελληνικής κυριαρχίας και δικαιωμάτων ξεκινούν οι συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...