Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Χαριστική βολή στο ΕΣΥ

Καταρρέει το ΕΣΥ! Ά.Γεωργιάδης σε υγειονομικούς: «Βρείτε άλλη δουλειά αφού δεν εμβολιάζεστε»

 

Με ιδιώτες, συνταξιούχους και… πέρα-δώθε του προσωπικού θα «αντιμετωπίσει» η Κυβέρνηση τις αναστολές εργασίας

 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για 5.895 υγειονομικούς...

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος τόνισε πως οι πράξεις αναστολής που έχουν εκδοθεί, επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης, θα ανέλθουν σε περίπου 10.000 εάν συμπεριλάβει κανείς πρωτοβάθμιες δομές υγείας και ΕΚΑΒ.

 

ΑΧΕΠΑ: Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι παρέλαβαν το χαρτί της αναστολής τους - Τα πρώτα τους λόγια

Πρόεδρος εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ: «Προτιμούμε να χάσουμε τη δουλειά μας πάρα να είμαστε βιασμένοι για μια ζωή»

 

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ! Παραιτήθηκαν όλοι οι γιατροί της ΜΕΘ...

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ στόματα γιατρών! «ΔΕΝ ΚΑΝΩ το εμβόλιο. Πεθαίνουν εμβολιασμένοι στην Κλινική μας...»

 

Διαμαρτυρία στον Ευαγγελισμό για την αναστολή: "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν συνάδελφο να απολυθεί"

 

Αναβρασμός στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης: "Πόρτα" στους μη εμβολιασμένους εργαζομένους

 

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Εκτός πρίζας η υπερσύγχρονη κινητή ΜΕΘ που εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο

 

Νοσοκομείο Αγρινίου: 50 άτομα σε αναστολή και 40 με αναρρωτική

 

Κρήτη: 350 υγειονομικοί σε αναστολή


 

Οι υγειονομικοί στο Ηράκλειο λένε «όχι» στις αναστολές & ζητούν ενίσχυση των νοσοκομείων

 

Σε κινητοποίηση & οι υγειονομικοί των Χανίων - «Ήμασταν στρατιώτες, πολεμήσαμε και τώρα μας θέτει εκτός μάχης»

 

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών! «ΕΙΜΑΙ και θα παραμείνω ανεμβολίαστος...»

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει αν τον ανησυχεί την κατάσταση, μετά την αναστολή χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών, απαντώντας «όλα είναι υπό έλεγχο».
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στο «Άγιος Ανδρέας» προχώρησαν την Τετάρτη για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε κατάληψη. Υπολογίζεται ότι λόγω της αναστολής, η Πάτρα θα έχει συνολικά 680 λιγότερους εν ενεργεία εργαζόμενους στην Υγεία, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών που θα κληθεί να λειτουργήσει με 400 λιγότερους εργαζόμενους από τους συνολικά 2.200, ενώ στον «Άγιο Ανδρέα» υπολογίζονται σε περίπου 250 οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι. Μεγάλο πρόβλημα και στην Κρήτη, με τα νοσοκομεία να είναι στα όρια τους. Σημαντικές ελλείψεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με αποτέλεσμα να στέλνονται ασθενείς στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση θέτει εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας τους Υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, πράξη επίσης απαράδεκτη.

Η απόφαση που ελήφθη είναι προσβλητική, ανήθικη και πολιτικά ανεύθυνη, επιστημονικά διάτρητη.

Θα θέσουμε 2-3 ερωτήματα.

1)Υπάρχει κάποιος έλληνας που μπορεί να καταγγείλει ότι κόλλησε με covid 19 από ένα ιατρό ή νοσοκόμο;

2)Όλο αυτό το διάστημα 16 μήνες οι ανεμβολίαστοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό επέδειξαν υπεράνθρωπη αυταπάρνηση για να στηρίξουν το εθνικό σύστημα υγείας

Δεν αποτελεί ύβρη και ανηθικότητα να παραγκωνίζει το κράτος μια ομάδα ανθρώπων που επέδειξε τεράστιο επαγγελματικό ζήλο εν μέσω της πανδημίας

3)Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προφυλάσσονται και για τον λόγο αυτό τόσες δεκαετίες έχουν καταφέρει και ξεπερνούν πλείστα εμπόδια.

Π.χ. ένα απλό στοιχείο οι υγειονομικοί είναι από τους ελάχιστους που ξέρουν πώς να φορούν την μάσκα, όχι σαν κάποιους άλλους που κρατούν την μάσκα στο χέρι και πολλά άλλα ευτράπελα.

Η στάση του κράτους προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς είναι απαράδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Κυττάξτε παιδιά , εμείς θεωρούμε οτι σε λίγο φθάνουμε στο σημείο "Ε" . Δεν έχετε μέλλον . Οι επιλογές σας είναι τρείς :

Α) Αν προδώσεις τους άλλους δύο ( και έρθεις με το μέρος μας ) εσύ θα ζήσεις και τους άλλους δύο θα τους φάει το σκοτάδι .

Β) Αν κανείς σας δεν προδώσει τον άλλον , θα ζήσετε μέχρι το 2040 οπότε θα καταρρεύσει το γήϊνο οικοσύστημα και θα πεθάνουμε όλοι μαζί .

Γ) Αν και οι τρείς σας προδώσετε τους άλλους , θα περάσετε καλά αλλά καλύτερες ανταμοιβές θα έχει όποιος προδώσει πρώτος . Το σκοτάδι θα καταπιεί τα χαμηλόβαθμα στελέχη της Νέας Τάξης .

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να μην το αναδημοσιευσω. Εχω δει τελευταια καποια βιντεο απο εναν Κρητικο ο οποιος προσπαθει να καμει κατι χρησιμο και ωφελιμο γι αυτον. Εχει και τον αθωο χαβαλε οπως τα λεει. Διαβαστε τι εγραψε.
grigoris frag
6 hours ago
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ... ΕΛΛΑΔΑ ...
ΟΟΟΟΟΛΑ πάνε καλά και ΜΠΡΑΒΟ στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό μας !!!
Μετά την κρίση των δέκα περίπου χρόνων , τα μνημόνια , τίς καταστροφικές κυβερνήσεις στην διακυβέρνηση της χώρας και τις πολύ λάθος πολιτικές , έφτασε και ο ΚΟΡΟΝΟ'Ι'ΟΣ !!!
Το ονομάσαμε "πανδημία" και στο όνομα αυτής , διαλύσαμε την χώρα , φτωχοποιήσαμε τον λαό , καταστρέψαμε αξίες , θεσμούς , πολιτισμό , δημοκρατία , οικογένεια , τρόπο ζωής , κουλτούρα , θρησκεία , ξεπουλήσαμε ιστορία , μνημεία , πολιτισμό , κυριαρχία και τον πλούτο της χώρας μας και καταπατήσαμε Σύνταγμα , νόμους , ανθρώπινα δικαιώματα και αξίες , ατομικές και συλλογικές συμβάσεις και τις ανθρώπινες ελευθερίες !!!
Σέ αυτή την πανδημία και εξαιτίας αυτής , είχαμε 14.000 θανάτους περίπου σε δύο σχεδόν χρόνια ... ( Μακάρι να μήν είχαμε κανέναν ... αλλά από άλλες ασθένειες , είχαμε πολλούς περισσότερους θανάτους ... ) , αλλά. ;;; οι πανάξιοι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ μας , κατάφεραν ΟΟΟΛΑ τα παραπάνω !!!
Μία διακυβέρνηση , ΜΟΟΟΝΟ για τον εμβολιασμό ΟΟΟΛΩΝ των πολιτών , με εκβιασμούς , εκφοβισμό , με το έτσι θέλω και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , διαλύοντας την υγεία , την παιδεία και την πολιτική προστασία , διώχνοντας από τις δουλειές τους , τούς υγειονομικούς , τούς δασκάλους , τους πυροσβέστες κτλ , επειδή ΔΕΕΕΝ θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ... !!!
Κάψανε τα δάση και κατέστρεψαν την φύση και το περιβάλλον , όπως επίσης και πολλές τοπικές οικονομίες , δουλειές , επιχειρήσεις , οικογένειες και ανθρώπους και με μεγάλο κίνδυνο για πλημμύρες και άλλες καταστροφές στην συνέχεια !!!
Και ΟΟΟΛΑ αυτά ;;; χαρίζοντας σε φίλους ιδιώτες και εκλεκτούς , την υγεία , την παιδεία και την επένδυση στα καμένα !!!
Και από την άλλη ;;; Χαρίζοντας ελευθερία κινήσεων και χωρίς εμβόλια , με πολλά προνόμια και δικαιώματα , χωρίς υποχρεώσεις και με πολλά επιδόματα σε αλλοδαπούς -- μετανάστες !!!
Και σήμερα ;;; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , έκανε ανασχηματισμόοοο ... στην κυβέρνηση !!!
Έχοντας στήριγμα στά και από τα ΜΜΕ , που σιγοντάρουν και προπαγανδίζουν υπέρ του , άλλαξε κάποια πρόσωπα , χωρίς ένα συγνώμη και χωρίς μία παραίτηση , ( άρα ;;; ΟΟΟΛΑ έγιναν πολύ καλά ) , επιβραβεύοντας σχεδόν ΟΟΟΛΟΥΣ τούς γύρω του και κοιτάζοντας ΜΟΟΟΝΟ την συγκομιδή ψήφων !!!
Τα ΜΜΕ , πετάνε και λίγο ή μάλλον πολύ , τα ΔΗΘΕΝ λίγα ψίχουλα που θά αναγγείλει, ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ , αλλά καμία κουβέντα για τίς πολλές αυξήσεις σέ ΟΟΟΛΑ !!!
Πέταξε και το επικοινωνιακό τρικ με τον κ. Αποστολάκη και την δήθεν υπουργοποίησή του , στην οποία τσίμπησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο λαός και δεν μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ για ΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα !!!
Τα ΜΜΕ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ξεπληρώνουν τα χρήματα που έχουν πάρει και δεν τους ενδιαφέρει η αντικειμενικότητα , ο λαός και η χώρα !!!
Και το χειρότερο είναι , ότι ... ΔΕΕΕΝ υπάρχει εισαγγελέας ντόμπρος , δίκαιος , σωστός και ανεξάρτητος , να βάλει ασπίδα κάπου και να δώσει ελπίδα στους Έλληνες πολίτες !!!
ΦΙΛΟΙ και ΦΙΛΕΣ ... :
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , εμάς σαν ... λαό , μας έχουν ... "υπνωτίσει" και δεν αντιδράμε ή μάλλον ΔΕΕΕΝ αντιδράμε ΟΟΟΛΟΙ μαζί και όπως πρέπει !!!
Τα πολιτικά κόμματα , έχουν ΟΟΟΛΑ τους παρελθόν και "λερωμένες φωλιές" , αλλά δεν υπάρχουν και οι πολιτικοί που θα εμπνεύσουν τους πολίτες !!!
Συνεχιζεται στο επομενο μηνυμα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι , κάποια κινήματα , κάποιοι φορείς , που προσπαθούν , αλλά το σύστημα και τα ΜΜΕ δεν τους επιτρέπουν να ακουστούν !!!
ΦΙΛΟΙ και ΦΙΛΕΣ ...:
Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και ΟΟΟΛΟΙ μαζί !!!
Πρέπει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ να βρούμε και να επιλέξουμε τους σωστούς , τούς υγιείς , τούς δίκαιους και τους δημοκράτες ανθρώπους και να τούς δώσουμε τα ηνία της χώρας !!!
Πρέπει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ να ψάχνουμε , να ακούμε , να συζητάμε , να προτείνουμε , να συμμετέχουμε και να κοιτάμε πάνω από ΟΟΟΛΑ το εμείς και ΟΟΟΟΧΙ το εγώ !!!
Λίγο πολύ , τους έχουμε μάθει και τους γνωρίζουμε πολύ καλά !!!
Και όπως λέει και ο λαός : " ο λύκος , όσο και να γερνάει και να βάζει ... "προβιές" στο κορμί του , το χούι του ΔΕΕΕΝ το αλλάζει" !!!
Καλούς μας αγώνες λοιπόν και ΜΟΟΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΟΟΟΛΟΙ μαζί , μπορούμε το κάτι καλύτερο !!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλος Μεσσιας με... προγραμματισμο 120 ημερων...
Ο Παπανδρεου ο Τζεφρυ το ειχε πρωτοαναφερει και μετα το πηραν σερι κορδονι Σαμαραδες και παει λεγοντας...

Βοβολης...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 120 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=ZTJpNAfZt7Q

Δεν πιστευω να τσιμπησετε παλι σε αυτοδιοριζομενους Μεσσιες...

Ανώνυμος είπε...

εξοπληστειτε και εκπαιδευτειτε στα οπλα ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ γιατι σε λιγο μονο με αυτα θα τα βγαλουμε περα, εκει παει το πραγμα να ετοιμεσετε και το σωμα σας να ειναι σωμα πολεμιστη με αντοχη και δυναμη,καντε στις γειτονιες στρατιωτικες μοναδες ασφαλειας μεταξυ σας οργανωθειτε για πολεμο αρκετα πια με τα λογια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...