Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Σεισμός στην Κρήτη : Aπό αλλού τον περίμεναν και από αλλού ήρθε.

Ο σεισμός ακούσθηκε μέχρι την Λευκωσία.

Ισχυρή σεισμική δόνηση στο Ηράκλειο, σημειώθηκε στις 12.24 το μεσημέρι στην Κρήτη. Ο σεισμός ήταν και μεγάλης διάρκειας, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη ανησυχία. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν εντάσεως 6,3 της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 23 χλμ. Α της Ζάκρου. 6,4 ρίχτερ η ένταση του σεισμού σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο. η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και κυρίως σε Κάσο, Κάρπαθο και Ρόδο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σητείας, Γιώργο Ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές. Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση. Στις πρώτες απώλειες καταγράφεται η κατάρρευση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στον Ξηρόκαμπο Σητείας.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στη Κρήτη: Προειδοποίηση για τσουνάμι

Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

 

Σεισμός και στην Κάρπαθο λίγα λεπτά μετά την Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κάρπαθο, λίγα λεπτά μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη.

Ο ισχυρός σεισμός στην Κρήτη συνέβη στις 12.24 και ο σεισμός στην Κάρπαθο στις 12.32.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Καρπάθου και το εστιακό του βάθος είναι στα 10 χιλιόμετρα.

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη -Ο Εγκέλαδος «χτυπά» ανελέητα την Μεγαλόνησο


Λένε 6.3 μιλάμε δηλαδή για έναν σεισμό που  ξεπερνά τις προβλέψεις των σαχλαμαρο-ειδικών, οι οποίοι υποστήριζαν ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν πρόκειται να δώσει σεισμό πάνω από 6 Ρίχτερ. Όσο για το 6.3; Μάλλον τον μετρούν με την μεζούρα του Ράφτη. 6.3 στην θάλασσα, και ακούσθηκε στο μισό Αιγαίο και την Κύπρο;

Κάιρο: Αισθητός και στην Αίγυπτο έγινε ο σημερινός σεισμός της Κρήτης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασταμονιτης ειχε κανει ενα βιντεο προ εβδομαδας και ελεγε αν ακουσετε σεισμολογους ολοι οι μεγαλοι σεισμοι ειναι 6,1, αν τους ρωτησεις τι ωρα ειναι θα σου πουν 6,1.
Αν ο σεισμος ειναι μεγαλυτερος... τοτε θα πρεπει να δωσει το κρατος τεραστιες αποζημειωσεις για τις ζημιες που θα προκληθουν.
Ο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ -ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
https://www.youtube.com/watch?v=EgT-_xnV108

Ανώνυμος είπε...

Το υπόγειο τούνελ της CABAL που συνδέει το Βατικανό με την Ιερουσαλήμ μήκους 1400 μιλίων, περνάει από αυτό το σημείο. Η συμμαχία προφανώς το καταστρέφει σε διάφορα σημεία ανατιναζωντας το και γεμίζω τας το θαλλασα για να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά από τυχώντα Canala-κια. 650 πτήσεις τζάμπο έγιναν από Βατικανό προς Αμερική για να μεταφερθεί ο χρυσός αξίας 3 τρις, που είχε συσωρευσει η CABAL εκεί. Σ. Σ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια χρονική περίοδο που έχει προαναγγελθεί απο την γαλλική Total η διεξαγωγή σεισμικών ερευνών, έχουμε συμπτωματικά και τους μεγάλους σεισμούς της Κρήτης με τον πρώτο σεισμό να γίνεται στις 27 Σεπτεμβρίου με μέγεθος 5.8 ρίχτερ και τον τελευταίο στις 12 Οκτωβρίου με 6.3 ρίχτερ!
Δεν ξέρω αν είναι απλά σύμπτωση αυτοί οι σεισμοί.

Ανώνυμος είπε...

Για τα 3 τρις αξία σε χρυσό είχα ακούσει και είχε γίνει πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες την εποχή του Κώστα Σημίτη, από τότε αγνοούνται τα χρυσά αποθέματα της Ελλάδος.
Θυμάμαι ειδικά η εφημερίδα "ΧΩΡΑ" του Γιώργου Τράγκα είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Σήμερα δεν ξέρω έχει να πει κάτι Γιώργος Τράγκας άλλωστε βλέποντας τον Μητσοτάκη τον λες και Σημιτομητσοτάκη αν έχεις κάποια ευρύτητα αντίληψις.
Όσο για τις στοές της CABAL που λέει κάποιος παραπάνω, δεν ξέρω πλέον ποιος πολιτικός έχει απομείνει που να είναι εκτός αυτών των κυκλωμάτων(μασονίες, ελευθεροτεκτονισμού, μυστικές λέσχες, αποκρυφιστικές ομάδες/σέχτες με πολιτικές διασυνδέσεις κλπ). Με λίγα λόγια υπάρχει κάποιος που δεν ανήκει σε τέτοιες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...