Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Aπο το πολύ στα τέσσερα, έπαθαν τα γόνατα του. Δεν είναι ρε κόπανε ....ερπύστριες.



 Aπό τις 4 Αυγούστου, ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στη Γαλλία, όχι για διακοπές αλλά για λόγους ιατρικούς.
Τους τελευταίους μήνες ο ΥΕΘΑ είχε σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά του. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε ραγδαία το τελευταίο διάστημα και ήταν η αιτία που όλο και σε περισσότερες εκδηλώσεις και τελετές εμφανιζόταν ο ΑΝ. ΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας κι όχι ο Πάνος Καμμένος που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος.
Τελικά αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χειρουργικά και αυτός είναι ο λόγος του ταξιδιού του στη Γαλλία,αφου δεν εχει και πολύ εμπιστοσύνη στην ελληνική ιατρική.



4 σχόλια:

  1. Τόσα νοσοκομεία έχει καταστρέψει αυτός και η συμμορία του (δεκαετιών)στην Ελλάδα .Υπουργός πράμα να πηγαίνει σε νοσοκομείο στη Γαλλία; Ας πήγαινε στης Σαντορίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μαλακα τον εχεις; Μεχρι χθες υπουργος υγειας ηταν...... ο Κουρουπλης!!!!!!!
    Θα εμπαινες σε αυτοκινητο με οδηγο τον Κουρουπλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια είναι η λύσις κύριοι . Καρατζαφέρης πρωθυπουργός και υπουργός υγείας ό Αδωνης . Καί τό πρόβλημα ελύθει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ..,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή