Έτσι και αλλιώς από μπουρδέλα άλλο τίποτα. Βρωμάει ο τόπος.
Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο λένε έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς ότι το κόμμα εξαπάτησε τους εκλογείς, καθώς υποκρυπτόμενος αρχηγός του ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.Σιγά τα ωά. Όλοι οι δήθεν αρχηγοί έχουν υποκρυπτόμενο αρχηγό. Η εργολάβο η εφοπλιστή η πετρελαιά κ.λπ..
Μαξίμου: Η απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή θα είναι πλέον 149 βουλευτές και όχι 151
Τελικά η «Δειμοκρατία» έχει μεγάλη «ελαστικότητα» στον τρόπο λειτουργίας της
Πρωτοφανής η απόφαση, έκπτωτοι 3 βουλευτές των Σπαρτιατών, συνεχίζει με 297 βουλευτές το Κυνοβούλιο χωρίς εκλογές για την αναπλήρωση των εδρών.
Έγινε συνταγματικό πραξικόπημα και δεν έχει κουνηθεί φύλλο!!

Αυτή δεν είναι Δημοκρατία, είναι τσόντα ένας γ@μ@ει & οι υπόλοιποι παίρνουν μάτι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΡΘΡΟ 53, παρ 2.
Βουλευτική έδρα που κενώθηκε μέσα στο τελευταίο έτος της περιόδου δεν συμπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, όταν απαιτείται κατά το νόμο, εφόσον οι κενές έδρες δεν είναι περισσότερες από το ένα πέμπτο του όλου αριθμού των βουλευτών.
Επικαλούνται το άρθρο 29 παρ 1.
΄Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Πολίτες που δεν απέκτησαν ακόμη το δικαίωμα να εκλεγούν μπορούν να συμμετέχουν στα τμήματα νέων των κομμάτων.
επικαλούνται και το νόμο περί υποκρυπτόμενου αρχηγού.
Αλλά τα άρθρα του Συντάγματος είναι σε ισοδύναμη ισχύς άρα αυτά που θέλουν να κάνουν μπορούν να γίνουν μόνο το τελευταίο έτος της κοινοβουλευτικής περιόδου δηλαδή με την έναρξη του 4ου έτους της σύγκλησης της ολομέλειας σε σύνοδο.
Εννοείτε δεν κρίνω την απόφαση του εκλογοδικείου, πως θα μπορούσα άλλωστε. Μπορώ όμως να μιλήσω για το τι λέει το ίδιο Σύνταγμα.