38χρονος Ταγματάρχης, πούλαγε ναρκωτικά στη Σαμοθράκη
Ανθυπαστυνόμος Γ.Ο.: Αυτός είναι ο ένστολος έμπορος κοκαΐνης της Μυκόνου! Ο επιχειρηματίας που τον είχε «τσιράκι», τα καρφώματα στους συναδέλφους του και ο αντιδήμαρχος με τα πρόστιμα της Πολεοδομίας που «καθάριζε» για να σβηστούν. Έρχονται νέες συλλήψεις που θα κάνουν το νησί των ανέμων να χάσει τον ύπνο του!
Ο ρόλος των 6 και ο συγγενής κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους! Οι «Μανιάτες» που μπαινόβγαιναν στα κοντέινερ του λιμανιού στον Πειραιά και έβγαζαν τα σακιά με την κοκαΐνη από τους καταψύκτες. Η απόπειρα του εγκεφάλου να σκοτώσει αστυνομικούς με την Porsche, προσπαθώντας να διαφύγει, η χλιδάτη ζωή που διαφήμιζαν, τα ψώνια και υπερπολυτελή ταξίδια (ΒΙΝΤΕΟ)
Σκάνδαλο υπεξαίρεσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ: Το 12% του ΑΕΠ της Μολδαβίας είχε καταχραστεί ο ολιγάρχης, Βλαντιμίρ Πλαχοτνιούκ, που συνελήφθη στην Αθήνα! Μαζί του ήταν ένας πυγμάχος και μία πρώην Μις Μολδαβία
Πρώην αστυνομικός, ο ιδιοκτήτης του ναρκοπλοίου Blume – Η συνεργασία του με την ΕΛ.ΑΣ. που «έσπασε» και ο Σαντέρ Πεμάι
Ozzy finitto
ΟΖΖΥΦΙΝΙΤΟΟΚΗ ΣΑΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥΚΑΙ ΤΑΔΙΑ...ΒΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΌΜΩΣ...!?Η ΝΕΟΛΑΙΡΑΠΟΥ ΈΦΑΓΕ ΧΟΝΤΡΌ!ΜΚultraΌΜΩΣ!?ΟΙΚΑΤΑΤΡ€ΓΜΈΝΟΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΤΡΏΝΕ ΤΟΥΣ301...ΣΊΓΟΥΡΑ!!!ΡΕ! ΣΊΓΟΥΡΑ!
Ozzy finitto
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΖΖΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΙΝΙΤΟ
ΟΚ
Η ΣΑΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑ
ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ
ΔΙΑ...ΒΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ
ΌΜΩΣ...!?
Η ΝΕΟΛΑΙΡΑ
ΠΟΥ ΈΦΑΓΕ
ΧΟΝΤΡΌ!
ΜΚultra
ΌΜΩΣ!?
ΟΙ
ΚΑΤΑΤΡ€ΓΜΈΝΟΙ
ΣΎΝΤΟΜΑ
ΤΡΏΝΕ ΤΟΥΣ
301...
ΣΊΓΟΥΡΑ!!!
ΡΕ! ΣΊΓΟΥΡΑ!